به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ مالدار ، رئیس مرکز آموزش فنی وحرفه ای نهبندان گفت : در این جشنواره 24 نفر ببرگزاری جشنواره غذاهای سالم و محلی در نهبندانا بیش از 60 نوع غذا شرکت کردند.
وی تنها سنتی بودن غذا ، طعم و مزه ، شکل ظاهری را از جمله موارد انتخاب غذای برتر این جشنواره عنوان کرد و افزود:شیوههای پخت غذا و غذاهایی که از مواد غذایی تازه ، رنگهای طبیعی و سبزیجات بیشتر و در فرایند پخت آن از نمک و روغن کمتری استفاده شده است به عنوان غذای برتر انتخاب می شوند.
انتهای پیام/ک