سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیماری «شانه یخ زده» گریبان چه افرادی را می‌گیرد؟

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علل بروز بیماری شانه یخ زده و روش های درمانی آن را توضیح داد.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمیدرضا اصلانی متخصص ارتوپدی در کنفرانس ماهانه انجمن جراحان ارتوپدی ایران درباره بیماری شانه‌های یخ زده بیان کرد: معمولا این بیماری با علائمی مانند درد شدید بر شانه مشاهده می‌شود.

وی افزود: بازده زمانی این بیماری حدود یک تا دو سال به طول می‌انجامد و در افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند بیشتر مشاهده می‌شود، اما باید توجه کنیم بیماری شانه‌های یخ زده ارتباط مستقیمی با دیابت ندارد.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: در بیمارانی که مشکل تیروئید دارند این عارضه بیشتر مشاهده می‌شود.

اصلانی گفت: از جمله علل بروز این عارضه را می‌توان ضربات و همچنین کم تحرکی فرد دانست به طوری که این 2 عامل استعداد فرد را برای ابتلا به این عارضه بالا می‌برد.

این جراح ارتوپد با بیان اینکه بیماری شانه‌های یخ زده باعث ایجاد محدودیت‌های حرکتی برای افراد می‌شود، گفت:‌ فرد بیمار پس از مصرف دارو با گذشت زمانی حدود یک سال حرکت خود را مجددا به دست خواهد آورد.

اصلانی با بیان اینکه علت اصلی این عارضه مشخص نیست، گفت: برای درمان این بیماری ابتدا از روش‌های دارویی برای کاهش درد سپس تزریق کورتون و PRP در مفاصل و در نهایت اگر وضعیت بیمار بهبود نیافت از روش‌های جراحی استفاده می‌کنیم.

وی در پایان گفت: این بیماری بیشتر در سنین ۴۰ تا ۶۰ سال مشاهده می‌شود و فرد می‌تواند آن را درمان کند.

انتهای پیام/

سندرومی که میانسالان را تهدید می کند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.