اشرف پور با بیان اینکه بیش از ۳۲۵۰ مشترک دیماندی و غیر دیماندی نسبت به تحویل فرمهای همکاری پس از مطالعه و تکمیل آن اقدام نموده اند، گفت: ۲۶۵۳ فرم در تعرفه کشاورزی، ۲۹۰ فرم همکاری در طرحهای صنعتی، ۱۴۰ فرم در بخش اداری، ۶۰ فرم در بخش سایر مصارف،۸۰ فرم در همکاری جایگاههای CNG و ۱۰ فرم در خرید برق مولدهای اضطراری تا ۱۵ تیرماه جاری ثبت شده است.
وی اظهار امیدواری کرد: اکثر مشترکین دیماندی بر اساس ضوابط اجرایی مدیریت بار و در بازه زمانی توافق شده در تابستان۹۷ همکاری موثری در کاهش پیک و مدیریت مصرف با صنعت برق استان داشته باشند.
ایشان به اهمیت همکاری بیش از ۳۰۰۰ فقره مشترک کشاورزی دارای کنتور هوشمند آب و برق اشاره و اظهار کرد: اگر فقط نیمی از این تعداد بطور متوسط ۳۰ کیلووات در ساعات پیک همکاری داشته باشند، حداقل ۴۵ مگاوات صرفه جویی در پیک بار اتفاق میافتد و لذا همکاری مشترکین کشاورزی اعم از گروه ۳ الف. و۳ ب. و۳ج فوق العاده مهم و تاثیرگذار خواهد بود.
مدیر دفتر مدیریت مصرف برق تصریح کرد: بازدید از محل مشترکین و استفاده کنندگان انرژی برق اعم از صنعتی، کشاورزی، اداری، تجاری وجایگاههای CNG، مساجد، شرکتهای آب وفاضلاب شهری و روستایی و ادارات و سازمانهای عمومی غیر دولتی بخصوص بانکها در قالب کارگروههای نظارتی برای نواحی ۲۰ گانه شرکت در اولویت بوده و راهنمایی و ارائه توصیههای لازم در خصوص بهینه سازی و مشارکت در کاهش پیک به منظور مدیریت اضطراری بار، بصورت روزانه در حال انجام است.
انتهای پیام/ح