به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ؛محمدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسکن افزود: 10 هزار و 45 هکتار از اراضی این شهرستان را
تاکستانهای سرسبز انگور تشکیل می دهد که در هرهکتار به طور متوسط 22 تن انگور تولید و درمجموع 23 هزار تن محصول انگور ازاین سطح برداشت می شود.
وی گفت: 30 درصد این
انگور برداشتی به مصرف نوبرانه در بردسکن و دیگر شهرهای کشور میرسد و بیش از 70 درصد آن به صورت کشمش در میآید.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسکن مهمترین انواع انگور در منطقه را عسگری و پیکامی اعلام کرد و افزود: باتوجه به گرمای شدید هوا وخاموشی منابع آبی وتغییر مدار آبیاری به طورمیانگین بین 10 تا 15 درصد کاهش عملکرد براثرآفتاب سوزی را در محصول انگور خواهیم داشت.
انتهای پیام//م. ص