وی اضافه کرد: این منطقه با قابلیت سرمایه گذاری پایین دستی در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی نقشی مهم در ایجاد اشتغال، توسعه همه جانبه و رونق اقتصادی این شهرستان دارد که دراین ارتباط دولت عنایات و اهتمام ویژهای داشته است.
سرپرست فرمانداری دیلم افزود: وضعیت شهرستان دیلم درصنایع مرتبط با نفت وگاز بلحاظ همجواری با تاسیسات و چاههای نفتی و موقعیت کشاورزی مطلوب است که باید ازاین ظرفیتها بخوبی استفاده کرد.
وی گفت: بیش از ۴۳ هکتار از اراضی شهرستان دیلم مستعد و حاصلخیز است که دربرنامههای آبخوان داری و آبخیزداری قرارگرفته است.
طاهری ادامه داد: با آغازعملیات اجرایی طرح سد دره امیری به عنوان یکی از اولویتها برای توسعه کشاورزی این شهرستان با تشکیل روان آبها و سدهایی درمقیاس کوچک، قابلیت بزرگی درحوزه آبخیزداری و آبخوان داری دارد.
سرپرست فرمانداری دیلم افزود: جزیره حماد و ساحل شهر دیلم از قابلیتهای گردشگری این شهرستان است و باتوجه به حضور گردشگران در طول سال بویژه ایام نوروز باید برای توسعه آنها اعتبارات ویژه تخصیص داده شود.
وی اظهارداشت: طرحهای مطالعاتی ارتقای گمرک این شهرستان از اداره به مدیریت آماده است و توسعه فعالیتهای بندری با اجرای لایروبی فازهای بعدی خور انجام میشود.
سرپرست فرمانداری دیلم گفت: این شهرستان با برخورداری از یکهزار هکتار سایت پرورش میگو بویرات و برداشت بیش از ۲۵۰۰ تن درسال حایز اهمیت و رتبه سوم در استان بوشهر است.
وی یادآورشد: با احداث سایت جدید ۷۰۰ هکتاری پرورش میگو در ضلع شمالی شهر دیلم شاهد رونق بیش از پیش این صنعت خواهیم بود.
طاهری، افتتاح مخازن ۱۰ میلیون بشکهای نفت خام با مدیریت شرکت پتروامید آسیا، احداث اتاق عمل، بخشهای بستری، زنان و زایمان، رادیولوژی، سونوگرافی، کلینیک تخصصی سی سی یو و آ. سی یو، اجرای باند دوم محوردیلم - گناوه، توسعه راههای ارتباطی برون شهری و روستایی و فضاهای ورزشی را گوشههای دیگری از خدمات ارزنده توسط دولتهای یازدهم و دوازدهم در این شهرستان عنوان کرد.
شهرستان دیلم با ۳۴ هزارنفر جمعیت در ۲۰۰ کیلومتری شمال استان بوشهر و در جوار تاسیسات و شرکتهای مهم نفتی کشور قرار دارد.
منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر با رویکرد تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی به مساحت ۲۱۰۰ هکتار در فاصله ۱۵ کیلومتری جنوب شهر دیلم در شمال استان بوشهر قرار دارد.
ساختار صنعتی منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر با نگاه به ایجاد زنجیره ارزش به گونهای طرح ریزی شده که مجموعهای از صنایع مختلف پالایشگاهی، بالادستی، میانی پتروشیمی در یک چرخه با هم کار میکنند.
ازطرف دیگر متمرکز بودن تاسیسات جانبی آب شیرین کن، نیروگاه و تصفیه خانه بهینه کردن هزینهها را در پی خواهد داشت.
صنایع مستقر در این منطقه قابلیت تولید سالانه ۲۱ میلیون تن محصول را دارد و زمینه اشتغال ۱۱ هزار نفر را بصورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم میکند.
ساختار خدماتی منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر با هدف پشتیبانی از صنایع مستقر در منطقه و فراهم کردن زیرساختهای لازم طرح ریزی شده است.
به منظور بهره مندی منطقه ویژه از حمل و نقل دریایی ۱۰ پست اسکله برای این منطقه پیش بینی شده است که قابلیت پذیرش کشتیهای باظرفیت ۵۰ هزارتن را خواهد داشت.
انتهای پیام/م