بیشتر بخوانید: وزارت نفت 3 هزار میلیارد تومان بدهی به پیمانکاران دارد
وی افزود: شرکتهای داخلی در حال نابودی هستند در حالیکه وزارت نفت به دنبال چشم آبیها و مو طلاییهاست؛ در حال حاضر که مجددا تحریمها اعمال شده کارها به نیروهای جوان و جهادهای دانشگاهی سپرده نمیشود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار کرد: در صنعت لوله سازی حوزه نفت و گاز چند شرکت فعالیت کرده و توانمندیهای خود را نشان داده اند، اما امروز حتی در مناقصه فاز ۱۱ پارس جنوبی شرکت داده نشده اند؛ چرا از شرکتهای خارجی لوله خریداری میشود، مگر در قراردادهای جدید مقرر نشد که شرکتهای خارجی که در ایران فعالیت میکنند یک شریک ایرانی داشته باشند؟
نماینده مردم ارومیه خطاب به وزیر نفت گفت: چرا شرکت توتال باید برای ما تعیین تکلیف کند که چه شرکتی در مناقصه حضور داشته و یا حضور نداشته باشد، تاریخ ذلتی را که وزارت نفت در دوران ریاست شما به کشور وارد کرده ثبت میکند و نام بدی از شما در تاریخ به جای میماند.
وی ادامه داد: شرکت توتال اطلاعات ایران را به سرقت برده و سپس قرارداد را ترک کرد، آقای زنگنه با قرارداد کرسنت کشور را متحمل هزینه کرد و سبب شد که قرارداد انتقال گاز ایران به هند و پاکستان به سرانجامی نرسد.
قاضی پور تصریح کرد: وزارت نفت فاز ۱۱ پارس جنوبی را معطل توتال نگه داشت و با انتصاب ژنرالهای نفتی در شرکتهای داخلی صنعت نفت که میتواند در زمان تحریمها به ما کمک کنند کشور را از این ظرفیت محروم کرد.
وی افزود: فرزندان بسیاری از کارشناسان وزارت نفت در شرکتهای چند ملیتی در خارج از کشور همانند کشور انگلیس فعالیت میکنند، مهمترین تجهیزات نفت از انگلیس خریداری میشود و شرکتهای داخلی را رد صلاحیت میکنند که سفرهای خارجی این کارشناسان و فرزندان آنها موید این موضوع است.
نماینده مردم ارومیه اظهار کرد: آقای زنگنه چرا همچنان در پارس جنوبی کاتالیزها و دیگر مکانیکهای سیل و ... از شرکتهای صهیونیستی خارجی وارد میشود در حالی که شرکتهای دانشبنیان و جهاد دانشگاهی داخلی با ظرفیت مناسب و در زمان مناسب با قیمت رقابتی و با استاندارد MPA تولید میکند.
این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: چرا وزارت نفت در حوزه پتروشیمی به دنبال چشم آبیها است؟ چرا بازار میلیارد دلاری ایران در اختیار خارجیها قرار میگیرد و شرکتهای ایرانی را خودتحریمی میکنند.
انتهای پیام/
خیلی ها سخنرانی وحرفهای قشنگی می زنند ولی باید گفت صنعت ساخت لوله ومتریالهای پالایشگاه گازمان نیز مثل صنعت خودروسازیمان می باشد که حوادث آن را درجاده هایمان بارها دیده ایم اینکه گفته می شود ما پالایشگاه را ساختیم ما فقط مونتاژ می کنیم تمامی متریالها خارجی می باشد مگر قسمت اندکی ساخت داخل می باشد.تاحالا فکر کرده اید چرا در دوران تحریمها کار ساخت یک پالایشگاه مدت زیادی طول می کشد؟؟؟
تا ابد از خارجیا بخریم؟
اولا که اینجوری چه تضمینی داره باز تحریم نشیم و بهمون ندن؟
دوما پس کی خودمون پیشرفت میکنیم؟
چرا برخورد نمی کنند ؟
چرا برخورد نمی کنند ؟