وی در ادامه بیان کرد: شرایط اجتماعی در گذشته به نوعی بوده است که جوانان برای انتخاب شریک زندگی خود راهی جز ارتباط گیری به شیوه سنتی نداشته اند و تصمیم اساسی در این زمینه به عهده خانواده بوده است.
روزبهانی با اشاره به اینکه در ازدواج به شیوه سنتی میزان طلاق کمتر است افزود: در ازدواج سنتی به دلیل ازدواج در سنین کمتر و وجود وجه اشتراکات بیشتر، زوجین دچار تنش کمتری می شدند؛ بنابر این طلاق کمتر صورت می گرفت.
بیشتر بخوانید: مشاوره های پیش از ازدواج را جدی بگیرید/ شناخت زوجین در مشاوره های قبل از ازدواج
این جامعه شناس خاطر نشان کرد: با رشد و پیشرفت تکنولوژی، جوامع به سمت صنعتی شدن پیش رفته و فرهنگ جامعه و سبک زندگی متفاوت تر شده و ازدواج مدرن جایگزین ازدواج های سنتی شده است.
وی تصریح کرد: در ازدواج مدرن تصمیم گیر اصلی خود فرد است و خانواده دیگر نقش اساسی ندارند؛ اما در ازدواج های سنتی خانواده ها علاوه بر انتخاب همسر برای فرزند خود، بعد از ازدواج نیز نقش موثری داشته اند.
بیشتر بخوانید: هم باشهای سیاه مهمترین آسیب تجردگرایی
روزبهانی در نهایت مطرح کرد: جوانان امروزه به دلیل اینکه استقلال بیشتری دارند، به ازدواج مدرن گرایش بیشتری دارند که این ازدواج ها نقاط مثبت و منفی خواهد داشت. البته نمی توان به طور قطعی گفت که این ازدواج ها نتیجه خوبی نخواهند داشت.
انتهای پیام/