وی در ادامه تصریح کرد: موضوع توانمندسازی مددجویان تحت پوشش بهزیستی برای ما از اهمیت ویژهای برخوردار است و در این میان زنان سرپرست خانوار، معلولان، معتادان بهبودیافته و گروههای از این قبیل و موضوع توانمندسازی آنها در اولویت قرار دارد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: امضای تفاهم نامه با سازمان آموزش فنی و حرفهای برای توانمندسازی و حرفهآموزی جامعه تحت پوشش بهزیستی از جمله برنامههایی است که در موضوع توانمندسازی مددجویان اجرایی شده است.
محسنی بندپی تاکید کرد: مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی فاقد مهارت و توانمندی با شرکت در دورههای آموزشی و مهارت آموزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای توانمند شده و موضوع علاقه آنها نیز در این خصوص لحاظ میشود.
وی از برگزاری دورههای افزایش توانمندی مددجویان دارای مهارت نیز خبر داد و گفت: مددجویانی که از انواع مهارت ها و فنون مختلف در رشتههای گوناگون برخوردار هستند نیز میتوانند با شرکت در دورههای ارتقاء مهارت سازمان آموزش فنی و حرفهای شرکت کرده و نسبت به دریافت تسهیلات قرضالحسنه با کارمزد ۴ درصد اشتغالزایی اقدام کنند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین یادآور شد: در میان افراد تحت پوشش بهزیستی مددجویان با استعدادی وجود دارند که میتوانند با فراگیری آموزش های مورد نیاز و ارتقاء توانمندی خود نسبت به شکوفایی استعداد خود و همچنین از تسهیلات اشتغالزایی بهرهمند شوند.
محسنیبندپی در ادامه تاکید کرد: کارفرمایانی که در مشاغل مختلف از مددجویان تحت پوشش بهزیستی استفاده کنند، در مسئله پرداخت حق بیمه مددجویان به کار گمارده شده مورد حمایت بهزیستی قرار گرفته و حق بیمه ماهانه هر یک از مددجویان که ۳۲۰ هزار تومان تمام میشود، از طریق سازمان بهزیستی پرداخت خواهد شد.
وی یادآور شد: همه دستگاههای دولتی موظف به اجرای قانون در نظر گرفتن سهمیه ۳ درصدی به کارگیری معلولان هستند و در سال جاری در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش، از مجموع ۲۵ هزار سهمیه استخدامی، ۷۵۰ سهمیه به مددجویان بهزیستی اختصاص دارد.
انتهای پیام/