وی گفت: چابهار از قطبهای مهم رشتههای ورزشی فوتبال، کریکت و ورزشهای آبی ساحلی است و باید سرانه فضاهای ورزشی آن متناسب با استعدادهای آن آماده سازی شود.
رئیس اداره ورزش و جوانان چابهار گفت: این شهر هم اینک دارای یک باب استخر سرپوشیده بدون سونا و جکوزی و یک سالن سرپوشیده به مساحت هزار و ۲۶۰ مترمربع است.
وی ادامه داد: یک سالن و چمن مصنوعی مینی فوتبال در روستای تیس، یک سالن فرسوده و نیازمند تعمیر و چمن مصنوعی مینی فوتبال در شهر نگور دشتیاری و یک زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال در شهر پلان است.
بلوچ بیان کرد: ساخت بیش از ۱۵ سالن ورزشی و مجموعه ورزشی فوتبال، فوتسال و والیبال در مراکز بخش ها، دهستانها و روستاهای پرجمعیت و بیش از ۴۰ زمین مینی فوتبال چمن روستایی از درخواستهای مهم ورزشکاران در چند سال گذشته است.
وی گفت: ورزشکاران شهرستان چابهار نباید از نظر سرانه فضای ورزشی یکی از محرومترین مناطق استان سیستان و بلوچستان و کشور باشند و استعدادهای آنان شکوفا نشود.
بلوچ ادامه داد: ساخت ورزشگاه کریکت به عنوان یکی از نیازهای اصلی ورزشکاران این رشته در چابهار از سال ۱۳۹۱ در زمینی به مساحت ۱۶ هزار مترمربع آغاز و تاکنون ۳۰ میلیارد ریال برای ساخت آن هزینه شده است.
وی با بیان اینکه ساخت ورزشگاه کریکت در شهر چابهار به کندی پیش میرود و در طول ۶ سال گذشته فقط ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، خاطرنشان کرد: ۳۵ میلیارد ریال دیگر برای تکمیل این ورزشگاه مورد نیاز است.
انتهای پیام/گ