در این رتبهبندی و سطحبندی خدمات تغذیهای که توسط کارشناسان صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم انجام شده است، ۱۲۵ دانشگاه دولتی کشور حضور داشتند که بر اساس نتایج اعلام شده، دانشگاه علامه طباطبائی ضمن کسب رتبه سطح یک (سطوح ۱ الی ۳) دارای رتبه ۱ تا ۹ کشوری در بخش فضا و تجهیزات آشپزخانه در بین ۱۷۸ آشپزخانه و همچنین رتبه ۱ تا ۹ دانشگاه کشوری در بخش فضا و تجهیزات در بین ۳۵۰ سالن غذاخوری دانشگاهی شده است.
براساس این گزارش، ایجاد تثبیت تنوع غذایی برای دانشجویان در وعده ناهار، شام و صبحانه، اضافه کردن حدود ۲۳ نوع غذا به برنامه غذایی دانشجویان، ارتقای کیفی غذاهای روزانه با ارائه بیش از ۴۰ نوع غذای بدون تکرار، رعایت چرخش غذاها در روزهای هفته، وجود غذاهای بومی در برنامه غذایی، رعایت اصل تناسب در غذای روزانه، تنظیم برنامه غذایی مناسب با ذائقه غذایی گروه دختران و پسران و همچنین ارتقای کیفیت مواد اولیه مورد استفاده مانند برنج ایرانی، گوشت قرمز و سفید گرم و استفاده از روغنهای بدون ترانس بالا از جمله اقدامات انجام شده توسط مدیریت دانشجویی در حوزه تغذیه دانشجویی در این دانشگاه است.
تعمیر و تجهیز و بروز رسانی هفت آشپزخانه و ۱۱سالن غذاخوری، ساخت سردخانههای زیر صفر و بالای صفر، تبدیل آشپزخانههای سنتی به صنعتی و ایجاد خط سلف سرویسهای متعدد با هدف ارائه خدمات بهتر، ارزیابی و کنترل روزانه هر یک از آشپزخانهها و سالنهای غذاخوری طی سالهای ۹۴ تا ۹۷ از جمله عوامل موثر در برگزیده شدن این دانشگاه در ارائه خدمات دانشجویی است.
انتهای پیام/