به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛
وی با اشاره به اینکه امروزه کسب وکارهای خانگی به عنوان یکی از راهکارهای ایجاد اشتغال و درآمد محسوب میشوند، افزود: قابلیت انجام این نوع کسبوکار در منزل مزایای بسیاری در بین اعضای خانواده می تواند داشته باشد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد همدان بابیان اینکه فرش در باور ایرانیان بهاندازهای مهم و باارزش است که استانی از ایران نیست که مردمانش نقش دلشان را بر تاروپود فرش گره نزده باشند،گفت: در حال حاضر 2 هزار و 570 کارگاه قالی، گلیم و جاجیمبافی در سطح استان فعال است و ارزش کل بافتههای مددجویان از ابتدای امسال 400 میلیون تومان اعلام شده است.
عابدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 3 هزار بافنده فعال زیرپوشش کمیته امداد استان قرار دارند که پیشبینی میشود امسال 2 هزار و 500 مترمربع فرش و گلیم توسط مددجویان بافته شود.
وی در زمینه برگزاری دورههای آموزشی قالیبافی برای مددجویان زیرپوشش در مناطق روستایی و محروم بهمنظور بهبود اقتصاد خانوارها تصریح کرد: پس از بررسی درخواستها و توانمندی متقاضیان و سنجش ظرفیت کارگاه به افراد واجد شرایط به نسبت ابعاد و نوع فرش مدنظر برای بافت، یکمیلیون تا 5 میلیون تومان تسهیلات پرداخت میشود.
عابدی یادآور شد: در سال گذشته با فروش یکهزار و 26 تخته فرش به مرکز و فروش 2 میلیارد و 300 میلیون تومان در محل عاید مجریان طرحهای اشتغال استان همدان شده است.
انتهای پیام/ب