سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تدوین ۲۷ استاندارد ملی در جهت پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی

مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: در سال گذشته تعداد ۲۷ مورد تدوین استاندارد ملی توسط کارشناسان این اداره کل صورت گرفته است.

مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه  با اشاره به اینکه به موجب قانون سازمان ملی استاندارد ایران ، تنها مرجع رسمی تعیین، تدوین، بروزرسانی  و نشر استانداردهای ملی (رسمی) در کشور می باشد اظهار داشت: در سال گذشته تعداد 27 مورد تدوین استاندارد ملي توسط كارشناسان اين اداره كل صورت گرفته است.

محمودرضا نیازی مدیر کل استاندارد استان در ادامه با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در بند 24 سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی مبنی بر افزایش پوشش استاندارد برای کلیه محصولات داخلی و ترویج آن افزود: طرح تقویت و توسعه نظام استاندارد که اواخر سال گذشته از سوی ریاست  جمهوری برای اجرا به سازمان ملی استاندارد ابلاغ شده است، گام مهمی در جهت تحقق سیاست هایی کلی اقتصاد مقاومتی، ابلاغی مقام معظم رهبری بوده و امیدواریم با اجرای این قانون و باور بر اینکه  " استاندارد کليد توسعه اقتصادی کشور است"  گام های بلندی برای تحول نظام استاندارد سازی کشور و مدیریت کیفیت برداشته شود.

وی در ادامه افزود: در راستای حمایت از محصولات بومی استان کرمانشاه در حوزه صنایع دستی و کشاورزی، تا کنون 11 استاندارد بومی از جمله استانداردهای زيرگيوه پارچه ای، گليم هرسين، گيوه زنانه، تنبور (2 مورد)، نان برنجی، نان خرمايي، اسانس چوير (مورد استفاده در روغن حيواني)، ارغوان بافی (سبد)، چاقوی سنتی كرند و جوانه نخود توسط کارشناسان اداره کل استاندارد کرمانشاه تدوين و اجرا شده است 

مدیر کل استاندارد استان ادامه داد: همچنین تا کنون 2 واحد تولید کننده نان برنجی به عنوان برند استان کرمانشاه موفق به اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد از این اداره کل شده اند و تلاش داریم با راهنمایی های فنی و مشاوره های تخصصی اکثر واحدحدهای نان برنجی استان را تحت پوشش قرار داده تا فرایند استانداردسازی آنها نیز انجام گیرد.

وی بیان  نمود: امیدواریم با به‌کارگیری این استانداردها، ضمن افزایش کیفیت محصولات بومی استان در جهت برند سازی و ارتقای سطح تولیدات این قبیل محصولات بتوانیم علاوه بر زنده نگه‌داشتن سنت نیاکان خود در جهت حفظ اشتغال و ایجاد تقاضا جهت تولید این محصولات گام برداریم.

 

انتهای پیام/ز

 

افزایش کیفیت محصولات بومی استان در جهت برند سازی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.