وی افزود: به همین خاطر در طی ماه های گذشته ترامپ، کنگره آمریکا و بسیاری از دولتمردان آمریکایی موضوع افزایش تحریم های سخت گیرانه علیه ایران را به طور پیاپی مطرح کرده اند.
بیشتر بخوانید:کشورهای خریدار نفت ایران در برابر تحریم آمریکا چه خواهند کرد؟
لاسجردی با اشاره به اینکه ترامپ در دیدار با رهبران کشورهای اروپایی و روسیه همواره تلاش کرده است آنها را با خود همراه کند، ادامه داد: به نظر می رسد چون ترامپ با مخالفت و مقاومت کشورها و سازمان های سیاسی مختلف روبرو شد، از موضع سخت و قاطعانه اش عقب نشینی کرده است و تصمیم به اصلاح سیاست های خود دارد.
کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: ایالات متحده در حال حاضر درصدد است تا اواخر شهریور- اوایل مهر صادرات نفت ایران را به صفر برساند و معتقد است موفقیت ایران درفروش نفت و مبادلات تجاری به توانمندی در عرصه فعالیت سیاسی منجر خواهد شد، لذا با قطع صادرات نفت می خواهد به مردم و دولت ایران فشار وارد کند و اقدامات ایران را محدود سازد.
لاسجردی در پایان تاکید کرد: ایالات متحده تلاش می کند مدل هایی را برای جبران نفت ایران از طریق بازار نفتی اوپک و بازارهای نفتی غیر اوپک پیدا کند؛ اما در مجموع به نظر می رسد آمریکا موفق به اعمال خواسته هایش نشده و از موضع خود کوتاه آمده است.
انتهای پیام/