مسعود شکوهی مدیر کل امور تربیتی مشاوره وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره صدور شناسنامه سلامت دانش آموزان بیان کرد: تا کنون برای 3 میلیون از دانشآموزان متوسطه اول شناسنامه سلامت صادر شده است و در این پرونده تمام اطلاعات و فعالیتهای مربوط به دانشآموز منعکس میشود.
وی ادامه داد: سطح دسترسی به اطلاعات دانش آموزان در شناسنامه سلامت محدود شده است و هر کدام از مشاوران و اولیا دسترسی خاصی به این پرونده دارند چرا که در این پرونده اطلاعات سلامت روان دانش آموزان را مشخص کردیم.
شکوهی با بیان اینکه در حال تحلیل اطلاعات مربوط به سلامت روان دانش آموزان هفتم و هشتم هستیم، گفت: بعد از تحلیل این اطلاعات برنامهریزی لازم برای رسیدگی به وضعیت دانش آموزان انجام میگیرد.
مدیر کل امور تربیتی مشاوره وزارت آموزش و پرورش افزود: علاوه بر دانش آموزان پایه هفتم و هشتم برای دانش آموزان پایه نهم سامانهای در نظر گرفتیم تا توانایی و رغبت آنها سنجیده شود و از این اطلاعات در فرآیند هدایت تحصیلی استفاده میکنیم.
وی درباره انتقاد به حجم بالای آزمون توانایی و رغبت گفت: ضرورتی ندارد که دانش آموزان به یکباره تمامی سوالات این آزمون را پاسخ دهند و میتوانند تا هر سوالی که توان پاسخگویی دارند، به سوالات جواب دهند و در نوبتی دیگر باقیمانده سوالات را پاسخ دهند، هر چند چنانچه دانشآموزی علاقهمند به پاسخگویی یکباره سوالات باشد بیش از یک ساعت و نیم وقتش را نمیگیرد.
شکوهی گفت: آزمون توانایی و رغبت چک لیستی برای شناسایی توانمندیهای دانش آموزان است و نمیتوان آن را آزمون نامید، همچنین امسال سعی داریم علاوه بر متوسطه اول بخشی از دانش آموزان ابتدایی را هم در این آزمون شرکت دهیم البته باید دید پشتیبانی از این طرح چطور خواهد بود.
مدیر کل امور تربیتی مشاوره وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای ارزیابی این اطلاعات به مشاور نیاز داریم، بیان کرد: در شرایط فعلی با کمبود 30 هزار مشاوره در مدارس مواجه هستیم و اگر واقعا به روند تربیتی دانش آموزان اهمیت دهیم باید از مقطع ابتدایی تا پایه دوازدهم مشاور در مدرسه حضور داشته باشد، هر چند اکنون کمبود مشاور را از طریق نیروهای حقالتدریس آزاد تا حدی جبران میکنیم.
انتهای پیام/