به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، منوچهر متکی وزیر امور خارجه در دولت احمدینژاد طی نامهای سرگشاده خطاب به ولیالله سیف رئیس کل بانک مرکزی پشت پرده انتشار اخبار تکذیب شده در روزنامه شرق و نقش مقامات پنهان بانک مرکزی را برشمرد. وی خطاب به سیف نوشت: آیا فکر نمیکنید برخی از مقامات بانک مرکزی که این روزها امضایشان محفوظ است! بجای پاسخگویی در قبال ناکارآمدیهای فاحش خود که موجب بروز چنین وضع آشفته و تأسفباری برای نظام پولی و بانکی به شرح ذیل است:
بنام خداوند بخشنده مهربان
جناب آقای دکتر ولیالله سیف ریاست محترم بانک مرکزی باسلام و احترام به دنبال درج خبر کذب «دریافت مبلغ ۱۲۴ میلیارد تومان» توسط اینجانب از مؤسسه مالی اعتباری ثامن الحجج در روزنامه شرق در تاریخ ۲۶/۴/۱۳۹۷، با مدیرمسئول این روزنامه تماس گرفته و خواستار تکذیب خبر مندرج در ارتباط با خود شدم. به ایشان گفتم که این تکذیب نه فقط برای ۱۲۴ میلیارد که برای ۱۰۰، ۵۰، ۱۰ و حتی یک میلیارد تومان است. اطلاع یافتم که در منتشر کردن گزارش مذکور بین سردبیر و مدیرمسئول روزنامه شرق اختلاف وجود داشته است. در نهایت آقای مدیرمسئول که شرمنده و متأثر به نظر میرسید به اینجانب گفت که از «بانک مرکزی» به ما گفتهاند این گزارش را منتشر کنید.
متعاقب انتشار این مطلب در روزنامه شرق، در فضای مجازی خبر کذب دیگری به نقل از برخی مقامات بانک مرکزی با سرعت بدین مضمون منتشر شد که به آقای متکی گفته شده این پولها را برگردانید و ایشان گفته اند که این پول شخصی من است! اینها و برخی موارد دیگر دلایل نگارش این نامه به شماست.
جناب آقای سیف در بانک مرکزی چه خبر است؟! این مقامات بانک مرکزی که ظاهرا بجای محفوظ داشتن دین خود، صرفا امضایشان محفوظ است در پشت پرده اشاعه این اکاذیب چه اهدافی را دنبال میکنند؟ از جنابعالی میخواهم ظرف روزهای آینده با ردیابی و پیگیری دو اتهام فوق نسبت به شناسایی این مقامات! و مجازات آنان و اعلام به افکار عمومی اقدام فرمایید. بدیهی است حق اینجانب در پیگیری حقوقی و تعقیب قانونی منتشرکنندگان چنین اکاذیبی محفوظ خواهد بود. جناب آقای سیف جنابعالی و آحاد مردم عزیز ایران از اینجانب به خاطر مسئولیتهایی که به برکت نظام جمهوی اسلامی برعهده داشتم شناخت اجمالی دارید، اما لازم میبینم نکاتی را در این نامه برایتان بنویسم.
اینجانب فرزند پدری هستم که به شهادت همشهریانم، کوهی از طلا و تلی از خاک در نگاه او تفاوتی با هم نداشتند. اینجانب در تمام چهل سال گذشته علیرغم مسئولیتهای وکالت مجلس، سفارت و وزارت حتی یک متر مربع زمین و یا یک متر مربع ملک مسکونی از دولتها و نهادهای مختلف کشور نگرفتهام. در سال ۱۳۶۵ وزیر وقت مسکن و شهرسازی مرحوم مهندس کازرونی طی نامهای رسمی به اینجانب مصوبه هیأت زمین شهری تهران مبنی بر واگذاری قطعه زمینی در خیابان ملاصدرا را ابلاغ نمود که اینجانب طی یادداشتی ضمن تشکر اعلام کردم که نیازی به زمین تخصیص یافته ندارم و این در حالی بود که طی سالهای نمایندگی مردم در دوره اول مجلس شورای اسلامی و در آن زمان در تهران مستأجر بودم و هیچگونه ملکی نداشتم. جناب آقای سیف در یک جستجوی ساده توسط همکاران شما در تمامی بانکهای دولتی و غیر دولتی کشور آشکار میشود که اینجانب طی چهل سال گذشته حتی یک ریال وام از هیچ بانکی دریافت نکرده ام. در تمام سالهای خدمت و اشتغال در نظام جمهوری اسلامی از ۱۳۵۸ (اعاده به کار معلمی) تا ۱۳۸۹ (بازنشستگی از وزارت امور خارجه) در هیچ فعالیت اقتصادی شخصی به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم مشارکت نداشته ام.
اینجانب و نیز فرزندانم که مدارج تحصیلی عالیه را طی کرده اند از بورس خارج یا داخل کشور استفاده نکردهایم. همسرم با مدرک دکتری داروسازی از دانشگاه تهران فرزند معلم شهیدی است که اساتید و متخصصین بسیاری شاگردان تحصیلی و تربیتی او هستند. بیان مراتب فوق صرفا بیان افتخار و وابستگی اعتقادی به دولت (نظام) کریمهای است که نیاکان ما در دعاهایشان آرزو میکردند و علما و خطبا و مبارزین ما حقانیت چنین نظامی را فریاد میزدند. جناب آقای سیف آیا فکر نمیکنید برخی از مقامات بانک مرکزی که این روزها امضایشان محفوظ است! بجای پاسخگویی در قبال ناکارآمدیهای فاحش خود که موجب بروز چنین وضع آشفته و تأسفباری برای نظام پولی و بانکی کشور شده است، در محافل تیمی خود اقدام به تشکیل اتاق جنگ روانی-تبلیغاتی کرده اند؟ به یاد عبارتی از مرحوم دکتر شریعتی افتادم که میگفت: همه چیز را گفتن برای نگفتن یک چیز! مطالب گفتنی دیگری هست که بیان آنها را به فرصتی مناسب موکول میکنم. توفیق جنابعالی را در مأموریت خطیری که به رسم امانت بر عهده شما گذاشته اند از خدای متعال آرزومندم. خداوندا ما به اسلام، امام راحل، ولایت و خدمت به ملت شریف و قهرمان ایران وفادار خواهیم ماند.
بنده خدا- منوچهر متکی۲۸/۴/۱۳۹۷
انتهای پیام/
اینجانب فرزند پدری هستم که به شهادت همشهریانم، کوهی از طلا و تلی از خاک در نگاه او تفاوتی با هم نداشتند.
این جمله یک مقدار اغراق آمیز بنظر می رسد و آن را فقط شایسته امیر المؤمنین علی علیه السلام می دانم و ظاهراً فقط در مورد ایشان هم گفته شده
خدایا خودت رحم کن