داریوش بیات نژاد مدیرکل بهزیستی استان تهران در این مراسم اظهار کرد: مددجویان دارای مهارت و همچنین مددجویان تحت پوشش بهزیستی که دورههای مهارت آموزی را سپری کردهاند، با دریافت تسهیلات قرض الحسنه ویژه اشتغال زایی توانمند شده و هم اکنون مشغول به کار هستند.
وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر تسهیلات اشتغال زایی برای هر یک از مددجویان تحت سازمان پوشش بهزیستی دارای مهارت، وام قرض الحسنه ۲۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد است.
مدیرکل بهزیستی استان تهران خاطرنشان کرد: باز پرداخت وام قرض الحسنه مددجویان دریافت کننده تسهیلات یک سال پس از شروع به کار آنها شروع خواهد شد.
بیات نژاد یادآور شد: نمایشگاه دستاوردها، محصولات و تولیدات مددجویان سازمان بهزیستی کشور، با هماهنگی معاونت اجتماعی شهرداری تهران برپا شده است و غرفههای فوق به صورت رایگان در اختیار مددجویان قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: بیش از یکصد مددجوی توانمند شده سازمان بهزیستی کشور در این نمایشگاه به عرضه محصولات تولیدی خود میپردازند و تولیدات فوق از تنوع و کیفیت خوبی برخوردار است.
مدیر کل بهزیستی استان تهران تاکید کرد: این نمایشگاه در وهله نخست برای تحقق منویات رهبری در جهت اشتغال و حمایت از کالای ایرانی بر پا شده است و همچنین به نمایش گذاشتن توانمند شدن مددجویان تحت پوشش بهزیستی نیز از دیگر اهداف برپایی نمایشگاه است.
بیات نژاد تاکید کرد: مددجویان تحت پوشش بهزیستی که وام قرض الحسنه اشتغال زایی را دریافت کردهاند در صورتی که در انجام کار از دیگر مددجویان تحت پوشش بهزیستی استفاده کرده و در ایجاد اشتغال برای آنها قدم بردارند، به طور ویژه مورد حمایت بهزیستی قرار میگیرند.
وی تصریح کرد: کارآفرینان و مدیران سایر مجموعههای خصوصی و دولتی در صورت به کارگیری مددجویان توانخواه و معلول سازمان بهزیستی کشور نیز مورد حمایت بهزیستی واقع میشوند و بهزیستی در جهت تشویق آنها، حق بیمه مددجویان به کار گرفته شده را به طور کامل تا ۵ سال پرداخت خواهد کرد.
مدیر کل بهزیستی استان تهران خاطرنشان کرد: مبحث برپایی نمایشگاه محصولات و تولیدات مددجویان تحت پوشش بهزیستی در استان تهران، مورد استقبال سایر مددجویان در استانهای مختلف کشور قرار گرفت و در این نمایشگاه تعدادی از غرفههای عرضه محصولات در اختیار مددجویان توانمند شده غیر تهرانی قرار گرفته است.
انتهای پیام/
در حد تواناییام هست که چندین مددجورا مدیریت کنم لوازم مصرفی کار را برایشان بمنزل ببرم وکارکردشانرا نضارت کنم اشتغال که حتما نباید در اداره یا کارخانجات باشد طرح و ایدههای زیادی برای اشتغالزایی مددجویان دارم که نیاز به حمایت شما دارد اجرکمعندالله
خلاصه بگم اینقدر نامهنگاری از بهزیستی به جهادکشاورزی و...... که پشیمان و کاررا رها کردم
مگر مسئولین نمیدونن مکاتبات اداری درتوان مددجو نیست ؟؟؟
چرا یک فرد خبره برای بازدید نمیاد کارمو ببینه وخودشون مراحل اداریرو طی کنند و کارآفرین رابرای وام به بانک معرفی کنند ؟
امثال من خیلی هستند بخاطر نداشتن توان کارهای اداری از کارآفرینی و اشتغالزایی صرفنظر کردند لطفا ناتوانی مددجو را درنظر بگیرید