وی انحرافات برخی از افراد دخیل در انقلاب را موردتوجه قرار داد و تصریح کرد: در روزگار معاصر نیز با افرادی روبهرو هستیم که با وجود گذشته روشن و انقلابی، به بیراهه رفته و گمراه شدند.
تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) با تأکید بر اهمیت پیروی از مقام معظم رهبری تصریح کرد: اینکه مقام معظم رهبری مرتب میگویند به دشمن اعتماد نکنید، به دلیل محبت و آشنایی ایشان نسبت به مکتب و معارف اهلبیت(ع) است.
سعیدی عنوان کرد: حضرت نوح نبی تا آخرین لحظه دست از یاری فرزندش برنداشت، بااینکه میدانست فرزندش گمراه و کافر شده، برای نجات فرزندش با خدا به نیایش پرداخت، این امر به دلیل روحیه نجات دادن بندگان در انبیاء و اهلبیت(ع) بود.
وی افزود: امام خمینی(ره) با وجود گمراهی بنیصدر، مکرر به او فرمودند که در کشور بماند، این امر به دلیل دلسوزی ولی امر مسلمانان و نسبت به امت است.
وی با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) افزود: شیعیان شادی و سرورشان نیز در راستای اهلبیت(ع) بوده و طبق روایتی از امام صادق (ع) در کنار عزاداریها، باید به شادیها نیز توجه شود.
امامجمعه قم با تأکید بر توجه مردم به مضاجع شریفه اهلبیت(ع) عصمت و طهارت گفت: مردم عاشق این حرمهای اهلبیت(ع) بودهاند، اما در این ایام با کرامت، حضور آنها در حرمها پررنگتر میشود.
تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) بیان کرد: طبق روایات حرم حضرت معصومه(س)، تمامی حرمهای اهلبیت(ع) را در خود جمع کرده و عروج شیعیان بهسوی تقرب به خداوند، با حب اهلبیت (ع) قابلدستیابی است.
سعیدی عشق و محبت به اهلبیت (ع) را متفاوت به سایر عشق و علاقهها دانست و عنوان کرد: عشقهای احساسی دستخوش تحولات بوده و قابلتغییر است، اما عشق و محبت به اهلبیت(ع) برخاسته از عقل و شعور است و با تغییرات افول نمیکند.
وی خاطرنشان کرد: محبت بهطور فطری، کشش به سمت معشوق است و اهلبیت(ع)، تمامی انسانها را بهسوی خود جذب میکنند و این محبت دارای برکات بسیاری است.
امامجمعه قم تأکید کرد: یکی از ویژگیهای انسان محب، تبعیت کردن از معشوق بوده و دوستی یکطرفه دوستی باارزشی نیست و دوستی موردپسند اهلبیت(ع) دوستی دوطرفه است.
تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) ادامه داد: اگر انسانها از پیامبر اکرم (ص) پیروی کنند، در نهایت به سمت خدا راهی میشوند و کسی که به اهلبیت(ع) محبت دارد، به سمت عصیان نمیرود.
سعیدی با اشاره با آثار محبت حقیقی به محبوب ابراز کرد: محبت راستین سبب میشود، انسان نسبت به دشمن محبوب خود بیزاری جوید و انسان به سمت صفبندی در مقابل دشمنان کشیده میشود.
وی ادامه داد: ویژگی دیگر محبت واقعی، استمرار آن بوده و اگر در تاریخ اسلام، طلحه و زبیر به بیراهه رفتند که به دلیل عدم استمرار محبت آنها به پیامبر (ص) بود.
انتهای پیام/ش