وی افزود: این مباحث، می طلبد که در مجموعه صندوقها و شرکت های بیمه ای تلاش بیشتری انجام شود. البته طبیعی است که در چنین وضعیتی به یک مجموعه بیمه ای با توانگری بالا نیاز است تا با توانگری مالی بالا بتواند تعهدات آتی را قبول کند و ریسک پذیر باشد. لذا در چنین شرایطی بایستی حتما ضریب نفوذ بیمه را افزایش داد. متاسفانه در کشور ما ضریب نفوذ بیمه ۲.۳ درصد است، در حالی که در کشورهای پیشرفته، نزدیک ۱۳ درصد است.
دکتر سلیمانی تاکید کرد: باید به سمت گسترش چتر حمایتی بیمه در کشور حرکت کرد. خوشبختانه مجموعه شرکت های بیمه ای در کشور از ظرفیت خیلی بالا همچون نیروی انسانی متخصص، جوان و تحصیل کرده برخوردار هست و هم از تجربه خیلی خوبی برخوردار است.
دکتر سلیمانی همچنین در پاسخ به این سوال که در شرایط جنگ اقتصادی پیش رو، بخش خصوصی چه وظیفه ای را می تواند ایفا کند، گفت: در جنگ اقتصادی اخیر که توسط دولتمردان آمریکا به خصوص ترامپ علیه ملت ایران شروع شده است، به نظر می رسد یکی از بهترین روشهای مقابله، استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی است. شرکت های خصوصی بیمه در همین رابطه می توانند خیلی خوب عمل کنند. حتی شرکت های خصوصی در سطح کشور بخش خصوصی، اصناف و همچنین شرکت های تولیدی معمولا راهکارهایی پیدا می کنند که در سازمان های دولتی و وزارتخانه ها خیلی سخت است، چرا که معمولا در دستگاههای دولتی، قوانین و مقرراتی حاکم است که مسیر را خیلی سریع و روشن نمی تواند برای فعالیت های اقتصادی باز کند.
وی افزود: اینجاست که شرکتهای خصوصی و بخش خصوصی خیلی راحت وارد می شوند و با طرف مقابل که آنها هم در کشورهای مختلف، معمولا شرکتهای خصوصی هستند، با همکاری هم می توانند روشهای نقل و انتقال کالا و پول را طی قراردادهایی به راحتی منعقد کنند، این مسیر می تواند تا حد زیادی جلوی تلاش آمریکایی ها را برای نابودی ملت ایران بگیرد.
دکتر سلیمانی در ادامه گفت: همانطور که در زمان جنگ تحمیلی، بسیج به کمک ارتش و سپاه آمده بود، در این دوره هم باید بسیج اقتصادی داشته باشیم که این بسیج اقتصادی و بسیجیان اقتصادی همین شرکت های خصوصی هستند که علاقمند به کشورشان بوده و به راحتی می توانند این وضعیت مقابله و جنگ اقتصادی آمریکا را به نوعی به شکست علیه خودش تبدیل کنند.
انتهای پیام/