به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: برداشت پیاز از سطح ۴۵۸ هکتار از اراضی کشاورزی این استان آغاز شده است و تا اواخر شهریور ۹۷ ادامه دارد.
حمیدرضا دانش پیش بینی کرد: از این میزان سطح حدود ۳۰ هزار تن پیاز سفید، قرمز و زرد برداشت شود.
وی با بیان اینکه کشت پیاز در چهارمحال و بختیاری به صورت ۱۰۰ درصد نشایی انجام شد افزود: افزایش کشت محصول، کاهش در مصرف آب، یکنواختی فواصل کشت و حفظ بافت خاک از مهمترین مزایای کشت نشایی میباشد.
دانش ادامه داد: پیاز تولید شده علاوه بر مصرف چهارمحال و بختیاری در میادین میوه و تره بار تهران، کرج و خوزستان به فروش خواهد رسید.
وی گفت: مزارع پیاز چهارمحال و بختیاری بیشتر در شهرستانهای بروجن، کیار، لردگان و شهرکرد قرار دارد.
انتهای پیام/ف