ب
وی ادامه داد: خوشبختانه دانشگاه تهران با برنامه ریزیهای انجام شده توانسته است در این مسیر حرکت كند و گام بردارد تا بتواند دانش دانشجویان را به ثروت تبدیل کند.
معاون پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در ادامه با بیان اینکه پارکهای علم و فناوری در کشورمان ارتباط دهنده دولت، دانشگاه و صنعت هستند، اضافه کرد: این پارکها در مسیر اقتصاد دانش بنیان، تولید ملی و کاهش وابستگی اقتصادی به نفت حركت مى كنند.
آقازاده تصریح کرد: وظیفه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، اتصال حلقههای مفقوده میان دانشگاه و جامعه، تبدیل ایدهها به کسب و کار و خلقت ثروت است.
وی گفت: هدف ما این است که پارک در این راستا بتواند هدفهای خود را به انجام برساند، امروز مبنای فعالیت پارکها بر مبنای ارتباط میان صنعت و دانشگاه است؛ در حال حاضر در برنامه راهبردی دانشگاه به عنوان مرکز کار آفرینی معرفی شده است.
معاون پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در ادامه در خصوص امضا این تفاهم نامه، گفت: این تفاهم نامه در راستای کمک به ایجاد و توسعه کسب و کارهای فناور از طریق ارائه خدمات عمومی و تخصصی با ارزش افزوده بالا، جذب سرمایه گذاری خارجی و ورود کار آفرینان و واحدهای صنعتی به بازارهای جهانی است.
آقازاده در خصوص انجام همکاریهای مشترک در حوزه فناوری و کار آفرینی میان پارک و دانشکده فنی دانشگاه تهران، گفت: هدف از اجرای این تفاهم نامه، اجرای برنامهها و رویدادهای کار آفرینی و فناوری به صورت مشترک، حمایت از صاحبان ایده و ایجاد کسب و کارهای جدید به صورت مشترک و استفاده از ظرفیتهای آزمایشگاهی، کارگاهی، تجهیزات و مشاوران تخصصی کسب و کار برای کمک به صاحبان ایده و رشد و توسعه شرکتهای فناور است.
انتهای پیام/