وی تصریح کرد: پارک جنگلی در اختیار منابع طبیعی است و اگر به همین روال پیش برود مابقی درختان هم خشک خواهدشدو اگر آبیاری درختان در دستور کار قرار گیرد ۲۵درصد درختان قابل برگشت است .
عضوشورای اسلامی شهر تربت جام گفت: خسارت هر اصله درخت به میزان ۵۰۰ هزارتومان برآورد شده است و شهرداری و شورا مصمم است که این فضا را برای استفاده شهروندان حفظ کند.
شرف خانی افزود:شهرداری آمادگی دارد پارک جنگلی را در قبال ۹۰ ساله از منابع طبیعی در اختیار بگیرد و عدم توجه به این خواسته شورا و شهرداری موجب خشک شدن ۶۰درصد درختان پارک شده است .
رئیس اداره منابع طبیعی تربت جام هم در این جلسه تصریح کرد: به دنبال خشک شدن درختان پارک و عدم توجه پیمانکار به این موضوع خلعیت پیمانکار در دستور کاراداره کل قرار گرفته و تاپایان هفته جاری عملیاتی می شود.
زارع گفت:در اختیارگذاشتن پارک از طریق اداره کل خراسان رضوی به بخش خصوصی انجام گرفته و متاسفانه شرایط اقلیمی و بحران آب مشکلات را برای این پارک بوجود آورده و از طرفی آب دهی چاه پارک از ۲۰ لیتر به پنج لیتر در ثانیه کاهش یافته است .
وی افزود: کف شکنی وجابجایی چاه ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد که در حال حاضر ۳۰ میلیون تومان مصوب شده است اگر هم این مبلغ به شهرستان ابلاغ شود و با این اعتبار راه به جایی نخواهیم برد.
خوشخو مدیریت جهاد کشاورزی تربت جام با ابراز نگرانی از وضعیت موجود پارک جنگلی تصریح کرد: احداث پارک در گذشته تخصصی انجام نگرفته است ودر مرحله اول مشکل کم آبی و تسطیح و بهسازی دارد و با چاه با آب دهی ۲۰لیتردر ثانیه برای ۴۵هکتار اصولی نبوده و الان که پنج لیتر رسیده نمی شود پارکرا آبیاری کرد وباید با تانکر آبرسانی کرد.
رئیس منابع آب تربت جام نیز گفت:برای نجات درختان هرگونه مجوز صادر می شود اما این کار الان برای درختان مناسب نیست .
انتهای پیام //ز.ج