وی، با انتقاد صریح از وضعیت نابسامان توزیع آب آشامیدنی در استان بوشهر بیان کرد: یکی از مشکلات توزیع آب فرسودگی شبکه آبرسانی است که نوسازی آن یکی از ماموریتهای آبفا از طریق اعتبارات دولتی است.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری شورای بوشهر با بیان اینکه هزینه تعمیر شبکه آبرسانی نباید مردم پرداخت کنند تصریح کرد: چرا دولت مىخواهد با اعمال سه درصد هزینه در قبوض آب مصرفی مشترکان، هزینه تعمیر فرسودگی شبکه آبرسانی استان را از جیب شهروندان تامین کند؟
نصرتی با بیان اینکه هزینه نوسازی شبکه آبرسانی باید از اعتبارت دولتی تامین شود افزود: قطعا بحران آب در استان بوشهر، مربوط به سالهای اخیر نیست و چرا مسئولان اقدام خاصی برای جلوگیری از بروز بحران آب انجام ندادهاند.
عضو شورای اسلامی شهر بوشهر با اشاره به اجرایی نشدن احداث آبشیرینکن بوشهر برای جلوگیری بحران کمآبی تصریح کرد: آیا توان جذب سرمایه گذار بهمنظور احداث آبشیرینکن و استقرار دستگاههای تصفیه پساب فاضلاب برای استفاده در فضای سبز وجود ندارد؟
نصرتی ضعف مدیریتی تامین و توزیع آب را بسیار پررنگتر از مشکل کمبود آب در استان دانست و تاکید کرد: مشکلات بحران آب نباید به دوش مردم گذاشته شود چراکه حل این مشکل نیاز به برنامهریزی با مدیریت قوی است.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری شورای بوشهر با تاکید بر نوسازی شبکه آبرسانی و انتقاد از تامین اعتبارات این حوزه از مشترکان گفت: هزینه نوسازی شبکه آبرسانی استان بوشهر نباید بر عهده مردم باشد بلکه باید از محل اعتبارات ملی این مهم مورد توجه قرار بگیرد.
مدیرعامل آبفای بوشهر نیز با تاکید بر نقش مردم در حل بحران کمآبی گفت: مشکل کمبود آب در استان بوشهر به سبب مصرف ناصحیح مردم و عدم مدیریت مصرف تشدید یافته است.
کیقباد یاکیده محدودیتهای مالی و اعتباری را در اجرای طرحهای آبرسانی مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: برای اجرای آب شیرینکن دولت باید اعتبارات لازم برای خرید آن تامین و تخصیص دهد تا بتوان زمینه جذب سرمایهگذار را فراهم کرد.
وی با تاکید بر ضرورت نوسازی شبکه آبرسانی تصریح کرد: اصلاح و نوسازی شبکه نیاز به اعتبارات مالی و تخصیص آن دارد که تاکنون اعتبار مورد نیاز تامین نشده است.
مدیرعامل آبفای بوشهر افزود:بخشی از هزینه بازسازی شبکه آبرسانی از طریق مشترکان تامین میشود.
انتهای پیام/م