این دو نفر از سران جنبش مخالفان حکومت، موسوم به جنبش الصحوه (بیداری) بودند. این جنبش پس از بسیج سال ۱۹۹۰ زمانی که حکومت عربستان از آمریکا و دیگر نیروهای عرب و خارجی خواست در برابر تهاجم قریب الوقوع صدام حسین از آن دفاع کنند، شکل گرفت. اما تفاسیر این دو شیخ از اسلام، جنسیت، سیاست، روابط با غرب و آینده امت اسلامی کاملا با یکدیگر متفاوت است. یکی پای در گذشته دارد، ولی دیگری چشم به آینده دوخته است.
به اعتقاد نویسنده این مطلب، احتمالا شاهزاده محمد بن سلمان با دستگیری این دو نفر و دیگر همقطاران آنها توانسته است صداهای مخالف را خاموش کند.
بنابر این مطلب، وی از زمانی که به ولیعهدی انتخاب شد، فضایی از وحشت را در بخشهای مختلف کشور از جمله میان خاندان سلطنتی، نخبگان اقتصادی، لیبرال ها، غیر مذهبی ها، سران قبایل و اخیرا فعالان مدافع حقوق زنان حاکم کرده است. اما با این کار نه تنها نتوانسته موقعیت خود را مستحکمتر کند، بلکه به نظر میرسد زمین زیر پای خود را نیز متزلزل کرده است و دیگر قادر نیست ائتلافی ایجاد کند تا بتواند به جای ایجاد رعب و وحشت بر اساس رضایت مردم حکومت کند.
زندانی کردن این افراد برای محمد بن سلمان و متحدان غربی وی هزینه سنگینی خواهد داشت. احتمال دارد افراد زیادی در غرب از اقدامات محمد بن سلمان در زمینه بازداشت کسانی که به افراطی شهرت دارند، استقبال کنند، اما این حمایتی اشتباه از سیاستی اشتباه است که در گذشته نتیجه معکوس داده و تنها به گسترش افراطی گرایی منجر شده است.
نویسنده در ادامه تاکید کرد، بازداشت چنین افرادی تنها به افزایش محبوبیت آنها منجر میشود و آنان را به سمت فعالیتهای زیرزمینی سوق میدهد و درنتیجه، زمانی که تصور میشود آنها به طور کلی خاموش شده اند، ناگهان منفجر میشوند.
انتهای پیام/
حکومت خبیث آل سعود هم از بین خواهدرفت
انشاءالله
خون شهیدان ما می چکد از چنگ تو
ما ایرانیها متحد هستیم عرب و فارس و ترک و کرد و بلوچ و گیلکی و مازنی و لر و همه و همه