وی، با اشاره به فرسودگی شبکه آبرسانی بوشهر تصریح کرد: بر اساس بررسیهای انجام شده ۱۸ درصد شبکه آبرسانی بوشهر فرسوده است که این رقم در سطح کشور ۱۵ درصد است.
یاکیده از وجود انشعاب غیر مجاز آب در شهرها خبر داد و افزود: بیش از ۱۰ هزار انشعاب غیر مجاز آب در شهرهای استان بوشهر شناسایی شده که بخش عمدهای از هدر رفت ظاهری را در بر میگیرد.
مدیرعامل شرکت آبفای استان بوشهر به نقش دریا در تامین آب شرب اشاره کرد و گفت: در این راستا آبشیرینکن بوشهر با ظرفیت تولید ۱۰ هزار متر مکعب آب در شبانه روز فعال است و در مدار تولید قرار دارد.
وی از توزیع روزانه ۵۰ هزار متر مکعب آب در شبکه آبرسانی شهر بوشهر خبرداد و بیان کرد: روزانه ۴۰ هزار متر مکعب از خط کوثر و ۱۰ هزار متر مکعب آب از تاسیسات آبشیرینکن تامین و در شبکه آبرسانی شهر بوشهر توزیع میشود.
یاکیده با اشاره به اجرای آبشیرینکن ۳۵ هزار متر مکعبی بوشهربا سرمایهگذاری ۱۵۰ میلیارد تومان تصریح کرد: قرارداد اجرای این آبشیرینکن با بخش خصوص منعقد شده و انشاالله در هفته دولت عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در خصوص قراردادهای منعقد شده با سرمایه گذاران در بخش تولید آب خاطر نشان کرد: با انعقاد این قراردادها در فاز نخست روزانه ۷۵ هزار و ۵۰۰ متر مکعب آب تولید میشود و در فاز دوم نیز مجوز ۷۰ هزار متر مکعب آب از طریق نمک زدایی آب دریاصادر شده است.
وی با اشاره به اجرای ۲ طرح آب شیرینکن از طریق نمکزدایی بیان کرد: ۲ واحد آبشیرینکن با ظرفیتهای ۸ هزار و ۵۰۰ و ششهزارمترمکعب در روز در آینده برای فراخوان انتخاب سرمایه گذار اجرایی میشود.
یاکیده با بیان اینکه در پایان برنامه ششم توسعه اقتصادی کشور شهرهای ساحلی مطابق قانون ۳۰ درصد آب خود را از طریق دریا تامین میکنند افزود: بر اساس برنامهریزی انجام شده استان بوشهر تا پایان این برنامه ۴۵ درصد از آب خود را از طریق نمک زدایی آب دریا تامین میکند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با تاکید بر نقش مهم مدیریت مصرف آب افزود: اصحاب رسانه و خبرنگاران برای فرهنگ سازی مدیریت مصرف و سازگاری با کم آبی مشارکت جدی داشته باشند.
وی ضمن قدردانی از مشارکت شورا در تسریع اجرای پروژههای آب و فاضلاب خواستار تبادل نظر و حمایتهای شورا از شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر شد.
انتهای پیام/م