وی افزود: در دوران کودکی بیماری چاقی میتواند مشکلات زیادی از جمله کمتحرکی و فشارخون به دنبال داشته باشد که مهمترین عامل بروز این بیماری تغذیه و گرایش به مواد غذایی دارای کالری بالا و بیارزش است که اگر همراه با کمتحرکی باشد میتواند مشکلات زیادی به وجود آورد و از طرفی هم این باور اشتباه در جامعه وجود دارد که کودکان چاق، کودکان سالمی هستند در صورتیکه اینطور نیست.
میرمعینی اظهار کرد: در کشور ایران، استانی مانند تهران آماری ارائه شده که چاقی در کودکان زیر ۱۵ سال است و در استان همدان حدود ۸ تا ۹ درصد اضافه وزن و چاقی گریبانگیر کودکان است.
وی درباره راههای پیشگیری از معضل چاقی گفت: از دادن غذای پر کالری و دارای مواد قندی بالا به کودکان خودداری کرده و برای آنها در روز فعالیت بدنی به مدت حداقل یک ساعت درنظر گرفته شود و مواد غذایی مفید و مورد نیاز از جمله میوهجات و سبزیجات و غلات با قند طبیعی در اختیار آنها قرار گیرد.
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: باتوجه به تحقیقات صورت گرفته استفاده از مواد غذایی یاد شده بسیار کم است که میتواند علتی برای چاقی باشد.
وی درباره معضل چاقی توصیه کرد: راهحل کلی برای ریشهکن کردن این معضل اصلاح شیوه زندگی در خانوادههاست و با اعمال این کار میتوان بهترین نتایج را گرفت.
انتهای پیام/ز