وی با اشاره به اینکه در چند روز گذشته با تلاش مدیران 70 میلیارد تومان جذب شد، افزود: چرا مدیران کاری که می توانستند در چند روز انجام دهند را با اتلاف وقت به طولانی مدت کشاندند.
نیکبخت بیان کرد: در جایی که برای جذب مقدارهای اندک بسیار تلاش می کنیم، روا نیست که بگذاریم این اعتبار 70 میلیونی از استان برود و برای مرحله دوم اسناد هم همین رویه را با مدیران در پیش می گیرم.
وی گفت: برخی اعتراض می کنند که استاندار همه وقت خود را صرف تولید و اشتغال کرده و به حوزه های دیگر رسیدگی نمی کند که باید گفت اشتغال بسیار اهمیت دارد و بر اساس آمار تامین اجتماعی ماهانه 850 تا هزار شغل در استان ایجاد میشود.
استاندار همدان با اشاره به اقدامات انجام شده برای کمک به عرصه تولید هم مطرح کرد: ساخت نیروگاه خورشیدی با توان 7 هزارمگاوات برای نخستین بار در کشور آغاز شده که 60 مگاوات آن به بهره برداری رسیده است.
نیکبخت بیان کرد: استفاده از پسآب برای بخش تولید از دیگر کارهای انجام شده است و نیرووگاه شهید مفتح که باوجود داشتن 28 چاه با نیمی از ظرفیت خود کار کرده و فروچاله ای در اطراف آن ایجاد شده بود، اکنون صد درصد ظرفیت آن با استقاده از پسآب فعال است.
وی مطرح کرد: مقدار بهرهمندی زمینهای کشاورزی مستعد از آبیاری تحت فشار 42 درصد و در استان همدان 85 درصد است و 146 هزار هکتار از زمینها دارای آبیاری تحت فشار هستند.
نیکبخت از پیگیری برای ساخت 13 هتل خبر داد و گفت: 3 مورد به بهرهبرداری رسیده و سه مورد دیگر هم در آستانه بهره برداری قرار دارد و تنها تامین اجتماعی برای ساخت هتل ابتدای شهر همدان بدقولی کرده است.
وی با اشاره به میزبانی همدان از دو رویداد بزرگ گردشگری در شهریور و آبان امسال اعلام کرد: حضور گردشگر موجب رونق تولید می شود به طوری که تولیدکنندگان مبل و منبت شهرستان ملایر در مدت 6 ماه 420 میلیون تومان فروش داشته اند.
استاندار تصریح کرد: همدان با این اقدامات به جایگاه شایسته خود می رسد و شأن همدان بالاتر از اینهاست زیرا تنها برای معرفی مشاهیر آن 120 جلد دانشنامه جواب نداد و قرار است 140 جلد تدوین شود که 30 جلد تمام شده است.
نیکبخت با اشاره به ضرورت وجود صنایع تبدیلی برای محصولاتی چون سیب زمینی اظهارداشت: برخی واحدهای تولیدی استان مانند الوند بهاران با ظرفیت خوب برای تهیه نشاسته از سیب زمینی 11 سال تعطیل بود که با کمک ستاد تسهیل به تازگی احیا شده است.
وی در خصوص فعالیت دوباره فولاد ملایر گفت: فولاد ملایر به همه بانکهای ایران بدهکار بوده و طلبکاران با حکم دادگاه قطعات کارخانه را به جای بدهی می بردند که با پیگیری ما به چرخه تولید بازگشته و اکنون 213 کارگر دارد.
انتهای پیام/د.ا