وی ادامه داد: همچنین یک قطعه زمین برای ساخت مسجد و یک قطعه زمین برای ساخت حسینیه توسط واقفان خیراندیش این شهرستان وقف شده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان همدان همچنین با بیان اینکه عملیات اجرایی در سه بقعه متبرکه این شهرستان در حال اجرا است اظهار داشت: طرح سردرب امامزاده یحیی (ع)، طرح احداث ۴۰ چشمه سرویس بهداشتی و احداث نمازخانه در مجاورت بقعه متبرکه امامزاده محسن (ع) و طرح احداث تربت خانه امامزاده خانم گرجی از جمله طرحهای در حال اجرا در بقاع متبرکه این شهرستان است.
حجت الاسلام حسینی اضافه کرد: سال گذشته کلاسها و تربت خانه زیرین بقعه امامزاده عبدالله شهر همدان تکمیل شد و طرح احداث اتاق سرور و فیبر نوری این بقعه نیز برای ارتباط با صدا و سیما و پخش زنده برنامهها در حال اتمام است.
وی ادامه داد: ساماندهی دستفروشان اطراف بقعه امامزاده محسن (ع) امسال آغاز شد و به ظرفیت پارکینگ این بقعه نیز افزوده شده است.
حجت الاسلام حسینی در خصوص برگزاری رویداد همدان ۲۰۱۸ نیز پیشنهاد کرد: به گونهای برنامه ریزی شود که مهمانان خارجی این رویداد فرا ملی از بقاع متبرکه همدان بازدید کنند و در این خصوص در حال آماده سازی فضای بقاع متبرکه شاخص این شهرستان بوده و قدمت و شجره نامه امامزادگان نیز به زبان انگلیسی در معرض دید مهمانان قرار میگیرد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان همدان در خصوص طرح تربیت حافظان قرآن کریم نیز گفت: امسال سهمیه این شهرستان تربیت ۲ هزار حافظ قرآن کریم است که تاکنون ۵۰۰ نفر در این طرح ثبت نام کرده و در کلاسها حضور مییابند.
حجت الاسلام حسینی اضافه کرد: طرح حفظ مجازی قرآن کریم نیز علاوه بر کلاسهای حضوری در همدان برگزار میشود و در سال جاری ۷۰۰ نفر به عضویت آن درآمده و پس از اتمام حفظ قرآن کریم به صورت مجازی، گواهی پایان دوره دریافت میکنند.
گفتنی است؛ سال گذشته ۱۸ وقف جدید در شهرستان همدان ثبت شد.
انتهای پیام/ز