به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سید مهدی رستگاری شامگاه یکشنبه در همایش تجلیل از شوراهای حل اختلاف شهرضا با بیان اینکه خلق وخوی خوش و رفتار مناسب در برخورد با مراجعان در راستای تکریم ارباب رجوع لازمه کار در شوراهای حل اختلاف است، اظهار داشت: فلسفه اصلی تشکیل شوراهای حل اختلاف برقراری صلح و آشتی میان اصحاب دعاوی در پروندههای متشکله است و نیروهای شوراهای حل اختلاف بیش از پیش بر تحقق این مهم و تقویت آن گام بردارند.
رئیس شورای حل اختلاف استان اصفهان گفت: 40 درصد از پروندههای وارد شده به حوزه قضایی در استان اصفهان، توسط شورای حل اختلاف پیگیری میشود که از این میزان 31 درصد سبب صلح و سازش شده است.
وی با بیان اینکه شوراهای حل اختلاف به عنوان یکی از مبادی ورودی پرونده به محاکم است، بیان کرد: در سال گذشته 1800 نفر توسط اعضای شوراهای حل اختلاف استان اصفهان از زندان آزاد شده که نشان دهنده ظرفیت بالای شوراهای حل اختلاف است.
رستگاری با بیان اینکه رسوب پروندهها در این شوراها بسیار کم است، تصریح کرد: هر پروندهای که به شوراها وارد میشود بلافاصله مورد رسیدگی قرار میگیرد به همین دلیل است که مردم از این شورا رضایت 71 درصدی دارند.
وی با تأکید بر اینکه شوراهای حل اختلاف استان اصفهان در زمینه گذشت و رضایت شاکیان و اصلاح ذات البین در زمینه حبسزدایی، اقدامات مفیدی انجام داده است، تصریح کرد: هزینه رسیدگی پروندهها در شوراهای حل اختلاف به دلیل مردمی بودن آنها 50 درصد کمتر از رسیدگی در دادگستری است.
رئیس شورای حل اختلاف استان اصفهان با بیان اینکه اعضای شوراهای حل اختلاف، نیروهای بسیجی قوه قضائیه هستند، افزود: کمبود مکان مناسب برای فعالیت شوراها و حقوق اندک اعضا از مشکلات شورای حل اختلاف است و میطلبد تا با همکاری همه جانبه مشکلات شوراهای حل اختلاف حل و فصل شود.
رئیس دادگستری شهرضا در ادامه این مراسم با بیان اینکه اعضای شوراهای حل اختلاف شهرضا برای خدمت به مردم تلاش بسیاری میکنند، اظهار داشت: در یک سال گذشته 7 هزار و 766 فقره پرونده وارد شورای حل اختلاف شهرستان شهرضا شده که از این تعداد 7 هزار و 572 پرونده مختومه شد.
یعقوب رحیمیزاده با اشاره به اینکه شورای حل اختلاف شهرضا در سال گذشته موفق به کسب مدال طلای صلح و سازش استان اصفهان شد، خاطرنشان کرد: 6 شعبه حل اختلاف در شهرضا فعال است که از این تعداد 2 شعبه صلح و سازش و 4 شعبه روستایی هستند.
انتهای پیام/م