وی افزود: تمامی مراکز لازم و سیستمهای بازاریابی برای شناسایی به این طرح در دو ماه گذشته فراهم شده و زنجیره ارزشی این طرح نیز باز تعریف شده است.
بهرامی تأکید کرد: طرح جدیدی که ارائه شده به صورت پشتیبانی شبکههای توزیع تعاونیها را فراهم میکند و ما میتوانیم از لحاظ فروش ضمانتهای لازم را تأمین کنیم.
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای فرش دستباف شهری و روستایی ادامه داد: در نمایشگاه فرش دستباف که شهریور ماه امسال برگزار میشود میتوانیم چند تاجر را دعوت و قراردادهای فروش این فرشها را با آنها منعقد کنیم.
وی درباره مزیتهای اجرایی این طرح اشتغالزایی گفت: این طرح به عنوان یک اشتغال پایدار به شمار میرود که بعد از فروش تولیدات و صنایع تمامی هزینهها به سهامدار و تولید کننده بازمیگردد.
بهرامی اظهار کرد: در این طرح تمامی افراد تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی و بیمه عمر هستند و ما تعهد طولانی مدت را در این طرح بر عهده خواهیم گرفت.
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای فرش دستباف شهری و روستایی یادآور شد: امیدواریم که وزارت کار و تعاون حمایتهای لازم را از اجرای این طرح انجام دهد تا هرچه سریعتر به مرحله اجرایی شدن برسد.
در ادامه خاطره آقازاده رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون با بیان اینکه در حوزه صنایع دستی توانستیم برای 20 هزار نفر اشتغال ایجاد کنیم، گفت: متأسفانه بخش صنایع دستی از لحاظ منابع مالی دچار مشکلات بسیاری است و ما در این بخش باید نظارت و سرویس دهی کافی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در قالب فضا و سقف معین باید تعریفی داشته باشیم، گفت: متناسب با انرژی و وقتی که تولیدکنندگان صنایع دستی میگذارند باید بتوانند بهره مندی کافی از لحاظ مالی داشته باشند.
آقازاده تأکید کرد: باید به مطالبات نحوه دریافت تسهیلات و معوقههای تولید کنندگان هرچه سریعتر رسیدگی شود تا انگیزه تولید کنندگان برای ساخت بهتر صنایع دستی ایجاد شود.
رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون افزود: در قالب شبکه تعاون و تجارت طرحی را آماده کردیم که در آن یک بانک اطلاعاتی قوی ایجاد و فضایی برای بازار یابی بیشتر فراهم شود.
در ادامه صادقی مدیر عامل اتحادیه پسته با بیان اینکه 450 هکتار پسته زیر کشت داریم، گفت: میزان تولید پسته در ایران به 280 هزار تن رسیده و سالانه یک میلیارد و 200 میلیون تومان صادرات پسته به کشورهای مختلف داریم.
وی افزود: همواره سعی میکردیم که پسته را به صورت خام صادر کنیم اما پیش از تحریمها کارخانه بسته بندی را در کشور آلمان تأسیس کردیم و از طریق این کارخانه پستهها را با شیوههای جدید بسته بندی صادر میکردیم اما متأسفانه بعد از اعمال تحریمها تمامی حسابهای بانکی کارمندان کارخانه و کارتهای بازرگانی آنها توقیف شد.
مدیر عامل اتحادیه پسته بیان کرد: هم اکنون کارخانه بسته بندی پسته را به ایران و شهر رفسنجان منتقل کردیم و با تقویت توانمندیهای خود سعی خواهیم کرد میزان صادرات پسته را افزایش دهیم.
فاضلی رئیس اتحادیه مرغداران با بیان اینکه ایجاد اشتغال نیازمند تقویت پایهای واحدهای صنعتی است، گفت: در بخش صنایع مرغداری توانستیم ظرفیتهای خوبی برای تولید ایجاد کنیم.
وی افزود: به دلیل عدم وجود ساختارهای مناسب و رعایت نکردن قواعد بازی، نتوانستیم از ظرفیتهای تولید استفاده کنیم.
فاضلی تأکید کرد: در بخش مرغداری بین 20 تا 30 درصد از ظرفیتهای اشتغال استفاده میشود و در صورتی که بتوانیم از حمایتهای لازم در این بخش استفاده کنیم میزان اشتغال در این بخش چندین برابر خواهد شد.
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای مرغداری تأکید کرد: با طراحی سامانه جدید برای 750 نفر اشتغال و یک بانک اطلاعاتی ایجاد کردهایم.
آقازاده مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرمابی با بیان اینکه در بخش آبزی پروری ماهیان در استان خوزستان توانستهایم فرصتهای اشتغال مناسبی را فراهم کنیم، گفت: در طرح ملی که برای حفظ اشتغال در استان خوزستان ایجاد کردهایم حدود 6 هزار و 800 نفر مشغول فعالیت هستند و از طریق آن 63 هزار تن ماهی گرمابی تولید و 18 هزار تن نیز صادر میشود.
وی تأکید کرد: متأسفانه امروزه 35 درصد از مزارع پرورش ماهی تعطیل شده و وزارت نیرو طی دستورالعملی که ارائه کرده باید تا چند ماه آینده بخشی از مزارع پرورش ماهیان گرمابی به دلیل کمبود آب تعطیل شوند.
آقازاده افزود: هم اکنون با حرکت مناسبی که برای احیای آب و استفاده بهینه از آن طراحی کردهایم میتوانیم با برگشت و بهینه سازی آب این بخش اشتغال را حفظ کنیم.
مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرمابی تأکید کرد: برای طرح اشتغالی که در خوزستان ارائه کردهایم 6 میلیارد تومان هزینه شده و با پرداخت 75 میلیارد تومان میتوانیم این طرح را به شکل ملی ارائه کنیم.
انتهای پیام/