وی با اشاره به اینکه ترامپ می داند زمانی که در اتحادیه اروپا 28 کشور با هم متحد می شوند، از قدرت چانه زنی بالاتری برخوردار می شوند، ادامه داد: تلاش می کند به جای مذاکره با مجموعه ای از کشورها، جداگانه و با تک تک آنها به طور یک جانبه به توافق برسد تا از موضع قدرت توافق بهتری با آنها داشته باشد.
ایزدی با بیان اینکه دولت های قبلی آمریکا لزوما این ذهنیت را نداشتند و فکر می کردند که متحد بودن اروپا به تامین منافع آنها در عرصه جهانی کمک می کند گفت: در ذهنیت دولت های قبلی آمریکا یک اروپای واحد در حوزه سیاست خارجی می توانست برای مقابله آمریکا با کشورهایی مانند ایران و روسیه که دشمن ایالات متحده به حساب می آمدند، مفید باشد.
کارشناس مسائل آمریکا با بیان اینکه دغدغه اصلی ترامپ مباحث اقتصادی و سیاست های خارجی آن متاثر از ملی گرایی اقتصادی است، افزود: ترامپ احساس می کند در حوزه های تجاری و اقتصادی توافق دوجانبه بهتر از توافق با یک اتحاد و یا مجوعه ای از کشورهاست.
کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به اینکه ترامپ در مصاحبه ای با روزنامه ای بر خروج نرم انگلیس از اتحادیه اروپا تاکید کرده است گفت: او مدعی شده اگر انگلیس از اتحادیه اروپا خارج شود اما همچنان روابط اقتصادی آن با اتحادیه ادامه یابد، آن وقت توافق دوجانبه با آمریکا از بین رفته و منافع این کشور تامین نمی شود.
وی با بیان اینکه بر همین اساس آمریکا می خواهد با تحت فشار قرار دادن فرانسه موجب خروج آن از اتحادیه گردد، اما هنوز زمینه خروج فرانسه از آن فراهم نسیت، اظهار کرد: با این حال آمریکا تمام تلاش خود را می کند تا زمینه های خروج سخت قدرت های اتحادیه اروپا از آن را فراهم کند تا این اتحادیه متزلزل و در نهایت از هم بپاشد.
ایزدی در پایان با تاکید بر اینکه ایالات متحده آمریکا دغدغه های اقتصادی دارد و اتحادیه اروپا را به عنوان رقیب اصلی اقتصادی خود می شناسد خاطر نشان کرد: ترامپ تلاش می کند با فشار آوردن بر اتحادیه اروپا از جمله افزایش تعرفه کالاهای اروپایی آن را تضعیف و به صورت جداگانه و دو جانبه با کشورهای اروپایی مذاکره کند.
انتهای پیام/