عضو هیئت رئیسه فراکسیون تولید و اشتغال گفت: بنده به عنوان عضو کمیسیون آموزش معتقدم یک درس در حوزه کارآفرینی و حمایت از کالای ایرانی باید از ابتدای مهر در مدارس برای دانشآموزان تدریس شود.
عضو هیئت رئیسه فراکسیون تولید و اشتغال بیان کرد: براین اساس با بررسی میزان سهم تولید، مرغوبیت کالا، میزان فروش و صادرات و ... باید دید تا چه اندازه دولت و مجلس توانستهاند در تحقق شعار سال موفق باشند.
وی ادامه داد: بنده به عنوان عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات معتقدم یک درس در حوزه کارآفرینی و حمایت از کالای ایرانی باید از ابتدای مهر ماه در مدارس از دوره ابتدایی تا فارغالتحصیلی برای دانشآموزان تدریس شود.
احمدیلاشکی تصریح کرد: به دانشآموزان باید آموزش داده شود که استفاده و حمایت از کالای ایرانی و عدم وابستگی به خارج از کشور چه منافعی برای کشور دارد، البته تولیدکنندگان داخلی هم باید از این موضوع سوءاستفاده نکرده و کیفیت کالاهای خود را افزایش دهند.
نماینده مردم نوشهر و چالوس تاکید کرد: امروز به طور یقین با توجه به شرایط خاص کشور و بحث تحریمها، راهکار برون رفت از این مشکلات تنها اتکا به تولید و نیروهانی درونی است که باید تقویت شود.
انتهای پیام/