سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پورحاجت در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

حبابی در بازار مسکن وجود ندارد/ بازار مسکن در انتظار نیمه دوم سال

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان گفت: هیچ حبابی در بازار مسکن وجود ندارد و تمامی این افزایش قیمت‌ها طبیعی است.

فرشید پورحاجت دبیر کانون سراسری انبوه سازان در گفت‌وگو با خبرنگار مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه هیچ حبابی در بازار مسکن احساس نمی‌کنم، گفت: تمامی قیمت‌ها در این بازار واقعی است و حتی در مقایسه با سایر بازارهای موازی ارزش افزوده مسکن بسیار کمتر است.

وی ادامه داد: افزایش قیمت در بازارهای سرمایه‌ای از جمله ارز و سکه نسبت به بازار مسکن بسیار بیشتر بوده در نتیجه هم اکنون حبابی در بازار مسکن وجود ندارد.

پورحاجت با اشاره به اینکه افزایش قیمت مسکن طبیعی است، گفت: با توجه به اتفاقات رخ داده در حوزه سیاسی و اقتصاد کلان، بنابراین افزایش قیمت به ویژه در بازار مسکن طبیعی است زیرا این بازار طی 5 سال گذشته در رکود کامل به سر می‌برد.

دبیر کانون سراسری انبوه سازان تصریح کرد: در صورت کاهش نوسانات موجود در حوزه اقتصاد کلان و سیاست، می‌توان به ایجاد یک تعادل قیمت در بازار مسکن امیدوار شد.

وی با اشاره به اینکه بعد از نفت مهم‌ترین صنعتی که می‌تواند در اقتصاد کشور اثرگذار باشد صنعت ساختمانی است، گفت: 98 درصد از صنعت ساختمان مربوط به بخش خصوصی است در نتیجه دولت می‌تواند اقتصاد کلان را به رونق برساند.

پورحاجت اظهار کرد: بر خلاف صحبت‌هایی که بسیاری از مشاوران املاک و کارشناسان مسکن اعلام می‌کنند که هیچ مشتری در بازار مسکن وجود ندارد به نظر من میزان تمایل خریداران در این بازار نسبت به ماه‌های گذشته بیشتر شده و اگر یک تعادل قیمتی در این بازار ایجاد شود میزان خریداران نیز بیشتر خواهد شد.

دبیر کانون سراسری انبوه سازان در پایان گفت: یک جو روانی در ماه‌های فروردین و اردیبهشت در بازار مسکن حاکم بود اما در یکی دو ماه گذشته این جو روانی کمتر شده و تا نیمه دوم سال نیز آرامش خاصی در بازار مسکن حاکم خواهد شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: مسکن ، نرخ ارز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۲۷ ۳۱ تير ۱۳۹۷
در پاسخ به سوال دوستی که فرمودن میلگرد چند درصد از هزینه اجرایی یک پروژه ساختمانی رو شامل میشه،حدود 20 درصد از هزینه اجرایی رو شامل میشه پس مبلغ قابل توجهی میشه ...
ناشناس
۱۰:۰۳ ۳۱ تير ۱۳۹۷
اما در حدی نیست که بتونه قیمت خونه رو به این شکل اسف بار افزایش بده!
ناشناس
۰۸:۲۳ ۳۱ تير ۱۳۹۷
میلگرد فقط یکی از هزاران مصالحی هست که در اجرای یک پروژه ساختمانی مصرفی میشه و بنده فقط افزایش حدود 3 برابری قیمت میلگرد رو بعنوان مثال عنوان کردم در حالیکه همه مصالح مصرفی دیگر نیز به همین نسبت افزایش قیمت پیدا کرده اند.
عرضم اینه من نیز بعنوان سازنده از افزایش قیمت ها راضی نیستم چون علاوه بر اینکه در سرمایه جاری اجرای پروژه کم میارید، مردم نیز بعنوان مصرف کننده دچار مشکل می شوند و در نهایت هم سازنده که سرمایه خودش رو توی تولیدی بکار میبره که چندین ده شغل ازون امرار معاش میکنند کارش دچار رکود میشه هم مصرف کننده دچار مشکل..
ناشناس
۱۰:۰۹ ۳۱ تير ۱۳۹۷
توی این بازار که کسی متولی قیمتگذاری نیست پس شما سازنده ها به عنوان عرضه کننده نقش زیادی در همین افزایش قیمتها داشته اید. چون هم تعدادتون زیاده هم چشم املاکیها به قیمت پیشنهادی شماست و هم قیمت خانه های قدیمی مالکین نیز از قیمت پیشنهادی شما تاثیر میگیره! پس اگر از افزایش قیمت راضی نیستید چرا اینقدر خودتان قیمت را بالا اعلام کردید؟!!!
ناشناس
۲۳:۲۹ ۳۰ تير ۱۳۹۷
لطفا در خصوص مسکن، خبری از مصاحبه با مردم عادی بگذارید تا شاید جایی حرف دل ما ثبت شود! اگرچه کو گوش شنوا؟ا!!!
ناشناس
۱۵:۳۳ ۳۰ تير ۱۳۹۷
متاسفانه الان مسکن در رکود قرار گرفته
ناشناس
۲۳:۲۶ ۳۰ تير ۱۳۹۷
چه باید کرد
ناشناس
۲۳:۲۷ ۳۰ تير ۱۳۹۷
میگن بانکها و موسسات مالی نقش بسزایی در این بازار مسکن دارند! درسته؟ مردم عادی که نمیتونن اینطور قیمت بازار رو تکون بدن!!!
ناشناس
۱۵:۳۲ ۳۰ تير ۱۳۹۷
لطفا یک آمار اعلام کنید که چند نفر از وام اولیهای تهران تونستند خانه مناسب خود را بخرند و الان راضی اند و هول هولکی نخریده اند و پشیمان نشده اند!
ببینید چند درصد موفق به خرید شده اند و چند درصد ناموفق؛ و از بین موفقها چند درصد راضی اند و چند درصد پشیمان از خریدشان!
ناشناس
۱۹:۳۵ ۳۱ تير ۱۳۹۷
هرچی خانه دیدم همه مشکل داشتند یا ناقص بودند! الان کالای بی کیفیت در بازار مسکن یافت میشه!
ناشناس
۱۵:۲۹ ۳۰ تير ۱۳۹۷
لطفا یک مصاحبه هم از ما وام اولیها بگذارید یکجا بتونیم درد دلمون رو بگیم! تجربیاتمون رو بگیم! بگیم از دولت و قشر سازنده و دلال و املاک و مالک و صاحبخونه و ...
ناشناس
۱۴:۴۱ ۳۰ تير ۱۳۹۷
توی این یکسال هرچی خانه به من معرفی کردند همه شان یا طبقه چهارم بدون آسانسور بود یا بدون پارکینگ و انباری! هیچ خانه نرمال درست و درمونی توی تهران پیدا نکردم! نگو خوبها رو نگهداشتن واسه این موقعها! اول میگید حبابه بعد میگید حباب نیست!
ناشناس
۱۴:۳۸ ۳۰ تير ۱۳۹۷
ای سازنده!!! هرچه میکشیم از توست و ناظرانی که سود تو را کنترل و نظارت نمیکنند
ناشناس
۱۷:۰۸ ۳۰ تير ۱۳۹۷
رفیق ما کارش بلور فروشی بود ولش کرد رفت توی ساخت و ساز! مگه چند درصد سود داره؟! 20 درصد یا 220 درصد؟!
ما وام بگیریم پول سودهای چند صد میلیونی این سازنده ها رو بدیم!
ناشناس
۱۳:۴۳ ۳۰ تير ۱۳۹۷
باشه سلامتون رو می رسونم ولی بعدا که خونه هاتون رو دستتون موند حال شما رو هم می پرسم.
ناشناس
۱۳:۴۰ ۳۰ تير ۱۳۹۷
سلام باشه سلام شما رو می رسونم ولی چند ماه دیگه حال شما رو هم می پرسم.
ناشناس
۱۲:۵۰ ۳۰ تير ۱۳۹۷
سلام برسون
ناشناس
۱۲:۵۰ ۳۰ تير ۱۳۹۷
خواهشا 2/5 میلیون واحدهای احتکار شده را با قیمت سال 95 آزاد کنید خواهید دید که بازار مسکن رونق خواهد یافت
ناشناس
۱۲:۵۰ ۳۰ تير ۱۳۹۷
قبول کنیم که بازار مسکن اشباع شده است و مسکن هم چیزی نیست که هر روز خرید و فروش شود
ناشناس
۱۲:۱۷ ۳۰ تير ۱۳۹۷
چگونه و بر اساس چه اصولی قیمت فروش آپارتمانهایشان را تعیین و اعلام میکنند؟!
ناشناس
۱۱:۵۹ ۳۰ تير ۱۳۹۷
لطفا ایشان آمار بدهند که این متقاضیان دنبال چه متراژ خانه هایی و در کدام محله های تهران هستند؟ یا مناطق دورافتاده تهران (خارج از شهر) است یا خود دلالهای سودجو هستند که دارند دوباره جوّسازی میکنند. ما مردم دیگه در این قیمتها نمیتونیم خانه نرمال بخریم و به اصطلاح خانه دار شویم!
ناشناس
۱۱:۵۱ ۳۰ تير ۱۳۹۷
عجب! ایشان میگویند هنوز تقاضی مسکن وجود دارد!!! توی این قیمت ناعادلانه مسکن دیگه کی میتونه جز دلال و انحصارگران بزرگ خونه بخره! مطمئن باشید این متقاضیانی که این آقا میفرمایند مردم عادی نیستند!
ناشناس
۰۹:۰۱ ۳۰ تير ۱۳۹۷
مسكن اشتغالزا است . بنابراين ركود فعلي مسكن باعث مشكل اشتغال شده است . اگر سياست كلي هدايت نقدينگي به مسكن باشد . باعث ميشود نقدينگي از ارز و دلار به مسكن و اشتغال گرايش پيدا كند . اين حركت نقدينگي اگر چه تورم مسكن را بدنبال دارد ولي بهتر از آن است كه در بازار غير مولد ارز و طلا حركت كند.
علی از اراک
۰۸:۲۹ ۳۰ تير ۱۳۹۷
باید علت ریشه ای ایجاد حباب رو تشخیص داد که در واقع رشد بیمار گونه قیمت ارز هست..
وقتی قیمت مصالح ساختمانی نسبت به سال گذشته دوبرابر و حتی بیشتر شده، سازنده چاره ای جز افزایش قیمت مسکن نداره.. بعنوان مثال براتون میگم قیمت میلگرد سال گذشته حدود کیلیویی 1400 تومان بود و الآن به 4000 تومان رسیده، و و و....
پس در قیمت مسکن حباب وجود نداره و در واقع سازنده وقتی هزینه بیشتری برای ساخت صرف میکنه طبیعتا قیمت هم افزایش پیدا میکنه..
ناشناس
۱۴:۳۷ ۳۰ تير ۱۳۹۷
شمای سازنده بگو، واقعا سازنده چنددرصد از ساخت آپارتمان سود میبرد؟ 20 درصد یا 200 درصد؟!
ناشناس
۰۶:۵۸ ۳۰ تير ۱۳۹۷
بله همه چی اولش حبابه بعد ازمدتی که همه عادت کردن حبابی وجود نداره
ناشناس
۱۱:۴۲ ۳۰ تير ۱۳۹۷
میلگرد گران شده چرا میگویند قیمت زمین هم دو سه برابر شده؟! اصلا میلگرد چقدر سهم در قیمت آپارتمان دارد؟! سازنده سه سال پیش میلگرد خریده چرا قیمت امروز باید به نرخ روز بفروشد؟!