به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل ایران، اخیرا در یک سخنرانی، تلآویو را به دستکاری در شرایط آب و هوایی و سرقت ابرهای ایران متهم کرد. در پی انتشار این خبر، اسپوتنیک با یک کارشناس روس و یک تحلیلگر صهیونیست درباره این مسئله گفتگویی انجام داد.
ولادیمیر سمنوف، معاون موسسه فیزیک اتمسفر در آکادمی علوم روسیه، در پاسخ به احتمال انجام این کار ضمن تایید این مسئله گفت میتوان به طور محلی در وضعیت آب و هوا دست برد و تغییراتی انجام داد.
وی تصریح کرد: «در حقیقت، برای پراکنده کردن ابرهای بارانزا و ابرهای عادی، میتوان از هواپیماهایی با تسلیحات مملو از مواد شیمیایی خاص استفاده کرد.»
این کارشناس روس افزود: «ما در روسیه هنگامی که برای رژههای نظامی و نمایشهای ویژه هوایی مانند روز ملی روسیه و یا روز پیروزی (9 مِه) آماده میشویم، از این شیوه برای بهینه کردن شرایط آب و هوا استفاده میکنیم. مواد شیمیایی مخصوص و سازگار با محیط زیست برای افزایش بارش در هوا پراکنده میشود تا ابرها بلافاصله تخلیه شده و از منطقه موردنظر ناپدید شوند.»
ولادیمیر سمنوف در ادامه توضیح داد که از موادی مانند دانههای یخ خشک، نیتروژن مایع تصعید شده و یدید نقره در روندی که «باردار کردن ابرها» نام دارد، استفاده میشود. اما وی تاکید کرد که به طور معمول این اقدام در فاصله 50 تا 100 کیلومتری از محل موردنظر امکانپذیر است.
اذعان تلویحی کارشناس صهیونیست به نقش اسرائیل در تغییرات آب و هوایی ایران
سایمون تسیپیس، تحلیلگر امنیتی موسسه مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، نیز در گفتگو با اسپوتنیک با اذعان تلویحی به نقش اسرائیل در تغییرات آب و هوایی ایران اعلام کرد احتمال اینکه اسرائیل از تجهیزات ویژه یا "تسلیحات آب و هوایی" برای تاثیرگذاری بر اوضاع در ایران در راستای جنگ چندلایه خود علیه این کشور استفاده کند، را رد نمیکند.
وی ادامه داد: «اکنون شاهد جنگهای ترکیبی هستیم که فراتر از جنگهای معمولی هستند. در این جنگها، هر روشی از جمله شیوههای ایجاد تغییر در آب و هوا و اقلیم نیز به کار گرفته میشود.»
این کارشناس امنیتی صهیونیست همچنین اشاره کرد [با توجه به اینکه تاثیرگذاری بر ابرها تنها در نزدیکی منطقه موردنظر امکانپذیر است] ممکن است اسرائیل در این زمینه با آمریکا همکاری داشته باشد.
او افزود: «آمریکا در چند کشور خاورمیانه مانند امارات متحده عربی، قطر، عربستان سعودی و کویت، زیرساختهای نظامی خود را دارد که همگی در مجاورت ایران قرار دارند.»
تسیپیس در ادامه تصریح کرد به احتمال زیاد این امر (دستکاری ابرها برای تاثیرگذاری بر شرایط اقلیمی ایران) در خاک عربستان سعودی اتفاق میافتد.
این کارشناس صهیونیست در بخش دیگری از این مصاحبه با بیان اینکه ایجاد تغییرات اقلیمی از فاصله نزدیک از نظر تئوری و فنی "امکانپذیر" است، گفت: «اسرائیل تحت حمایت آمریکاست که تجهیزات لازم برای دستکاری در ابرها در سطح منطقه را در اختیار دارد.»
وی همچنین اذعان کرد: «ممکن است هدف اسرائیل از انجام این کار دامن زدن به اعتراضات در ایران برای فشار آوردن به دولت این کشور باشد. من این را رد نمیکنم.»
انتهای پیام/
پس بهتر است ما هم تاچایی که می توانیم آب ابرهایی را که از غرب به سمت خراسان و سپس افغانستان میروند تخلیه کنیم تا مشکل بی آبی در شرق کشور حل شود. دولت چرا اینکار را نمی کند ؟
مگه میشـــــــــــــــــــــــــــه
اسرائیل خودش در خوشکسالی ملق میزنه اب از ترکیه وارد میکنه اخه چطور ابرها را دست کاری میکنه اون تو هر کاری که به پیشرفت ربط داره میگه اره کار ماست مثل گنبد اهنیشون خخخ شما باور نکنید
هواشناسی هم این را رد می کند
تغییرات اقلیمی باعت ان است بعلاوه دست بشر
باور ندارید ساخت ساز برج ها را متوقف کنید استفاده از خودرو را حداقل کنید به جای اسفالت از خیابان های سنگ چین شده استفاده کنید درختکاری را وسعت دهید از جنگ ها محافطت کنید
انوقت خواهید فهمید چقدر هوای ایران لطیف خواهد شد
مرگ بر اسرائیل
تنها راه بر طرف کردن مشکلات کشور از کم آبی و مشکل برق انرژی هسته ای است انرژی هسته ای.
به راحتی می توان با انرژی هسته ای برق به مقدار دلخواه تولید کرد و آب دریا را هم شیرین کرد.
و با داشتن تکنولوژی انرژی هسته ای در کشور خجالت آوره که هم مشکل کم آبی و مشکل برق داریم .
مثل اینکه بعضی ها دوست دارند کشور را از بین ببرند و بگن فقط باید با آمریکا ارتباط برقرار کنیم تا مشکلات حل شود؟!
ایران با توجه به پتانسیل های دریای عمان و خزر توانایی فعال سازی شبکه در یاچه ای فلات مرکزی ایران در فصل بارش دارد که با توجه به جریان های هوایی شمال شرقی (سیبری) در فصل پاییز به سمت فلات مر کزی و عبور جریان های غربی بارشی به سمت فلات مرکزی و باز سازی شبکه در یاچه ای فلات مرکزی رطوبت لازم برای جریان هوایی ذکر شده تامین و انقلاب اقلیمی در منطقه فوق رخ می هد
خلاصه طرح وجود پتانسیل شبکه دریاچه ای شور در فلات مرکزی و دریای عمان و خزر در جنوب و شمال با یک برنامه بلند مدت حساب شده آب از دو دریای فوق در فصل بارش به این شبکه دریاچه ای تزریق و تامین رطوبت لازم در فضای خشک فلات مرکزی و ورد جریان سرد سیبری در پاییز به فلات مرکز و تداخل دو جریان سرد و گرم رطوبت دار منجر به بارش باران های نافع خواهد شد و در ادامه ورود جریان های بارش از غرب در فلات مرکزی با و جود رطوبت تقویت شده بارندگی ها تداوم بیشری خواهند یافت در کل اگر این روند ادامه یابد در فلات مرکزی با جنگل های انبوه مواجه خواهیم شد که دوره چند هزار سال پیش در فلات مرکزی رخ داده که معادن ذغال سنگ موجود ناشی از همان دوران در طبس و فلات مرکزی وجود دارد فقط یک مرد بلند همت می خواهد که پا به میدان بگذار. تکنولوژی و ابزارش و دانش این کار بزرگ فراهم است
الان دیگ ارزو میکنیم ابر و برف را ببینیم