علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش وپرورش درباره تاثیر ۳۰ درصدی قطعی نمرات امتحان نهایی دانش آموزان در کنکور سال آینده اظهار کرد: این مسئله قانون مصوبه مجلس است و پیش از این هم در سال ۹۳ و ۹۴ به صورت تاثیر مثبت اعمال شده بود، اما در سال ۹۵ با اصلاحیه مجلس این قانون تغییراتی داشت و اکنون طبق برنامه جدید مصوبه به طور کامل اجرا خواهد شد یعنی تاثیر مثبت و منفی در کنار هم لحاظ میشوند.
وی ادامه داد: بیش از ۸۱ درصد ظرفیت رشتههای دانشگاهی در شرایط فعلی بر مبنای نمرات وسابقه تحصیلی است بنابراین این مصوبه نقطه قوتی برای داوطلبان کنکوری محسوب میشود علاوه بر دانشگاه آزاد در دانشگاههای دولتی هم ۱۲ درصد پذیرش از طریق سوابق تحصیلی در نظر گرفته شده است.
زرافشان درباره تاثیر نمرات امتحان نهایی در سوابق تحصیلی گفت: نمرات امتحانات نهایی با توجه به روندی که برای برگزاری این امتحانات در نظر گرفته شده است کاملا استاندارد بوده و حتی دانش آموزان بعد از فارغالتحصیلی برای مهاجرت به خارج از کشور میتوانند از این مدرک استفاده کنند.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش وپرورش افزود: با توجه به سازوکاری که برای طرح سوالات امتحانات نهایی وجود دارد، یادگیری دانش آموزان به خوبی سنجیده میشود و کیفیت قابل قبولی دارد بنابراین میتواند به عنوان ملاکی در پذیرش دانشگاه محسوب شود.
علیرضا نورنژاد مدیر کل نظارت بر اجرای احکام سازمان تعزیرات حکومتی کشور درباره ورود تعزیرات به مدارس غیر دولتی با هدف نظارت بر شهریه این مدارس اظهار کرد: سازمان تعزیرات در حوزه مدارس غیر دولتی از حیث نظارت بر اخذ وجه وارد عمل می شود و در مواردی که شهریه بیش از نرخ مصوب باشد پروندههای این مدارس در سازمان تعزیرات پیگیری خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه سازمان تعزیرات هرگز در حوزه آموزشی مدارس وارد نمیشود، گفت: توجه اصلی ما صرفا بر جنبه مالی و شهریه های نامتعارف مدارس است.
مدیر کل نظارت بر اجرای احکام سازمان تعزیرات حکومتی کشور درباره اعتراض آموزش و پرورش مبنی بر ورود تعزیرات به مدارس غیر دولتی بیان کرد: این مساله عمومیت ندارد و گاهی در گشتهایی مشترک نمایندهای از آموزش و پرورش همراه تیم تعزیرات حضور پیدا می کند.
فاطمه مهاجرانی با اشاره به اینکه ایران از سال 66 در المپیادها حضور پیدا کرده است، اظهار کرد: حدود 30 سال شرکت در مسابقات جهانی و المپیادها را در کارنامه خود داریم و امسال هم میزبان المپیاد جهانی زیست شناسی هستیم.
وی با اشاره به اینکه از 24 تا 30 تیر میزبان المپیاد جهانی زیست هستیم، ادامه داد: در المپیاد زیست شناسی 78 کشور حضور خواهند داشت و 510 مهمان و 280 دانش آموز را میزبان خواهیم بود.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: آزمونهای این المپیاد به 2 شکل نظری و عملی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد و امنیت سوالات را به طور کامل رعایت کردیم.
مهاجرانی با اشاره به اینکه 15 میلیارد تومان اعتبار برای برگزاری این المپیاد در نظر گرفته شده است، گفت: در این المپیاد 200 نام آور زیست شناسی جهان حضور پیدا خواهند کرد حتی دبیران زیست شناسی را برای حضور در این برنامه جهانی دعوت کردهایم.
عبدالرضا فولادوند مدیر کل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران درباره وضعیت نیروی انسانی در این منطقه اظهار کرد: با توجه به اینکه طی ۱۰ سال اخیر کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش شهرستانهای تهران به درستی تامین نشده است امسال ۱۱ هزار کلاس خالی از همکاران فرهنگی داریم که البته برای جبران این مسئله راهکارهایی همچون به کارگیری معلمان حقالتدریس را در دستور کار قرار دادیم.
وی ادامه داد: امسال ۲۸۴ هزار ساعت حقالتدریس نیاز داریم تا کلاسهای درس معلم داشته باشند که با توجه به این ساعت در نظر گرفته شده نیازمند ۱۱ هزار نیروی حقالتدریسی هستیم.
وی درباره وضعیت نقل و انتقال معلمان گفت: با توجه به اینکه شهر تهران ورودیهایش را برای تمامی استانها باز گذاشته است معلمهای شهرستانهای استان باز هم برای جا به جایی و انتقال به شهر تهران دچار مشکل خواهند بود که البته کارگروهی برای رفع این مشکل تشکیل شده است.
مجتبی زینیوند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی درباره فعالیت برخی کانالهای کاریابی در صفحات مجازی اظهار کرد: هیچ کدام از کانالها و صفحاتی که برای جذب نیرو در مدارس غیردولتی اطلاعیه صادر میکنند، رسمیت ندارند.
وی ادامه داد: از طریق حراست آموزش و پرورش با پلیس فتا مکاتباتی داشتیم تا این صفحات و کانالهای مجازی که اقدام به کاریابی در مدارس غیردولتی میکنند مورد پیگیری قرار گرفته و تعطیل شوند چرا که هیچ کدام از آنها مورد تایید ما نیستند.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی آموزش و پرورش بیان کرد: جذب معلم در مدارس غیردولتی باید منطبق با ضوابط و استانداردهای تعریف شده در قوانین باشد اما این کانالها در صفحات مجازی چنین مسالهای را رعایت نمیکنند.
علی جمالی رئیس امور آمار و تامین نیروی انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور درباره چالشهای نیروی انسانی در آموزش و پرورش با اشاره به مطالعه درباره نیروی انسانی در سال گذشته بیان کرد: طی بررسیها جمعیت دانش آموزی سال گذشته ۱۳ میلیون بوده است که این آمار در سال ۱۴۲۰ به حدود ۱۴ میلیون میرسد بنابر این شرایط باید ساماندهی نیروی انسانی را به درستی طی کنیم تا تجربه دهه ۷۰ تکرار مجدد تکرار نشود همچنین با آموزش و پرورش بحثهایی داشتیم که میزان خروجی تا سال ۱۴۰۰ رقم ۳۰۰ هزار نفر نیست و تعداد آن ۱۸۰ هزار نفر برآور شده است.
وی ادامه داد: اختلاف دیگری که ما با آموزش و پرورش این است که در سال ۹۶ حدود ۶۰ هزار کمبود داشت، اما براساس همین تغییرات در کادر پشتیبانی ۱۰۰ هزار مازاد داریم که باید این موضوع بررسی شود.
انتهای پیام/
این مصوبه رو لغو کردند نا ناثیر مثبت شما حتی نمیدونید که چه سالی تاثیر مثبت بوده چه سالی قطعی چطور برای این همه دانش اموز کنکوری وبه اصطلاح خودتون مافیا تصمیم بگیرید