سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان نظام مهندسی:

مسکن راهبرد اساسی در حل مشکلات اقتصادی است

رجبی گفت: بخش مسکن، خرده سیاست نیست بلکه راهبرد اساسی در حل مشکلات اقتصادی است.

به گزارش  خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  فرج الله رجبی در بیست و یکمین اجلاس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی یک سرمایه ملی است افزود:رئیس مجلس و اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با حساسیت مسائل سازمان نظام مهندسی ساختمان را پیگیری کرده اند بنابراین یکی از مرجع های پیگیری ما در سال گذشته مجلس شورای اسلامی بود.

وی با بیان اینکه دوران پر فراز و نشیبی را در حوزه مهندسی طی می کنیم افزود: در این دوران است که قدر مردان و عیارها آنها مشخص می شود و مدیرانی در این دوران پر تلاطم می توانند موفق باشند که عیار حرفه ای بالا داشته باشند.

رجبی با تاکید بر اینکه ما موظف و مکلف هستیم که با تمام قوا به وظایف خود عمل کنیم افزود:ما با عرضه خود در این بخش باعث شده ایم که مردم ما را بپذیرند بنابراین باید در مقابل این وظیفه امانتدار باشیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با بیان این که این فراز و فرودها دردریای دل انسان های توانمند آرام می شود، افزود: ما امروز پاسدار و امانت دار 20 ساله تلاش و کوشش خودمان و همکارانمان در عرصه مهندسی هستیم.

وی با اشاره به صحبت های لاریجانی در مورد چالش های زیاد این بخش گفت: سازمان های نظام مهندسی به دلیل سنخیتی که بااین موضوع دارند، می توانند به کمک مردم و دولت بیایند.

رجبی با تاکید براینکه یکی از چالش های امروز، اشتغال و یکی از راهبردها، مسکن است افزود: شاکله اقتصاد با مسکن ساخت و سازگره خورده است.

وی تصریح کرد: بخش مسکن، خرده سیاست نیست بلکه راهبرد اساسی در حل مشکلات اقتصادی است. بنابراین باید این مساله را مدیریت و مجلس نیز با مشخص کردن راهبردها مطالبه گری کند واین تنها راهکار ما برای سیاست گذاری موفق خواهد بود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با بیان این که نمونه هایی از عدم تصدی گری دولت وجود دارد افزود: در اصلاح قانون نظام مهندسی باید گفته شود که این سازمان کاملا یک دستگاه خصوصی به شمار می رود که تکالیف آن باید به طور کامل مشخص شود.

وی افزود: با گفته شدن دستگاه خصوصی در نظام مهندسی باعث رشد ونمو این بخش می شویم اما این سازمان با تشکل های صنفی کاملا متفاوت است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سازمان نظام مهندسی یک تشکل کاملا انتفاعی است افزود: بخش آموزش یکی از اصلی ترین تفاوت های این بخش به شمار می رود به طوری که این سازمان باید کاملا مهندسان را آموزش دهد تا وارد این حرفه شوند .از سوی دیگر نظارت کامل بر این مهندسان وجود دارد.

رجبی با اشاره به اینکه در بررسی قانون اتفاق های جدیدی رخ داده است گفت: نتیجه به دست آمده از بررسی های کارشناسی آن بوده که سازمان نظام مهندسی و نظام فنی و اجرایی باید مکمل یکدیگر باشند و از طریق قانون موجود به هم افزایی دست پیدا کنند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با اشاره به زلزله کرمانشاه گفت: اتفاقی که در این استان افتاد، ما را در سایه روشن فضای مهندسی قرار داد. بخش روشن آن درمقایسه با بم و رودبار بود که تعداد کشته های کمتری داشت. البته کشته شدن یک فاجعه انسانی است اما کاهش آمار فوتی ها در زلزله نسبت به سال های گذشته نشان می دهد که حرکت رو به جلو داشته ایم.

وی در پایان بیان کرد: در زلزله کرمانشاه برخی از ساختمان هایی که فروریخته بودند بعد از اتمام یک طبقه اضافه کرده بودند.

براساس این گزارش بیست و یکمین اجلاس سازمان نظام مهندسی کشور با حضور علی لاریجانی؛ رئیس مجلس شورای اسلامی، عباس آخوندی؛ وزیر راه و شهرسازی،  علی اکبر ترکان؛ مشاوررئیس جمهور در امور هماهنگی نوسازی در بافت فرسوده، فرج الله رجبی؛ رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور به همراه اعضای هیات مدیره استان های سازمان نظام مهندسی کشور در تهران برگزار شد.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: مسکن ، زلزله ، نظا مهندسی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.