وی، با بیان اینکه بیشترین محلات ناکارآمد و فرسوده در شهرهای بوشهر و برازجان قرار دارد تصریح کرد: فرمانداران شهرستانها باید در کمیته برنامهریزی ۳۰ درصد اعتبارات عمرانی شهرستانها برای احیا بافتهای بافتهای فرسوده تخصیص دهند تا در محلات مختلف استفاده شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر از اجرای طرحهای درمانی، آموزشی، ورزشی و عمران شهری در محلات یاد شده خبر داد و بیان کرد: بر اساس برنامه زمانبندی ۱۴ محله شناسایی شده استان بوشهر به محله کارآمد تبدیل میشود.
رستمی، با اشاره به ساخت واحدهای مسکونی در بافت تاریخی بوشهر خاطر نشان کرد: در اجرای این طرح ضمن ارتقا وضعیت کالبدی و خدماتی محلات فرسوده تسهلات کم بهره به بخش خصوصی برای ساخت و نوسازی و مقاوم سازی قرار میگیرد.
وی، با بیان اینکه وام کم بهره بانکی برای ساخت و نوسازی واحدهای مسکونی در اختیار متقاضیان قرار میگیرد گفت: ۵۰ درصد سود این وامها از سوی دولت به صورت یارانه پرداخت میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهراز نوسازی واحدهای مسکونی در بافتهای فرسوده خبرداد و تصریح کرد: ۲۶ هزار واحد مسکونی در بافتهای فرسوده استان بوشهر در مدت ۱۰ سال نوسازی میشود.
رستمی احیای بافتهای فرسوده را راهکاری برای رونق اقتصادی در این بافتها دانست و تاکید کرد: شهرداران باید نسبت به تخفیف عوارض شهرداری برای بازآفرینی بافتهای فرسوده اقدامات لازم را انجام دهند و با متقاضیان نهایت همکاری کنند.
انتهای پیام/م