وی افزود: حجاب موهبتی الهی است که باید برای آن سجده شکر به عمل آورد و طبیعی است که امروز انجام کارهای اجتماعی برای ترویج حجاب کافی نیست و باید تمام نهادها و دستگاههای مربوطه با تمام باورهای دینی به کار گرفته شوند.
معاون اجتماعی ناجا تصریح کرد: باید تمام دستگاهها، علما، ائمه جمعه، دانشمندان، متفکران و استاتید دانشگاه و هر شخصی که تریبون و منبر دارد، در راه ترویج حجاب پیش قدم شود.
سردار منتظر المهدی گفت: نیروی انتظامی در میان بیست و چند دستگاهی در امر حجاب به عنوان آخرین ایستگاه وظایفی دارد و در حوزه ایجابی در حوزه اجتماعی با ادبیات تعلیم و تربیت و ترمیم و تعمیم به ترویج حجاب میپردازد و در بخشهای دیگر ناجا نیز با برخی هنجارشکنان نیز برخورد سلبی انجام میشود.
معاون اجتماعی ناجا افزود: برخی از رفتارهایی که امروز از سوی برخی از افراد جامعه شاهد هستیم، حکایت از اعتقادات مردم ندارد و برخی از رفتارهای هنجارشکنانه و بی حجابی و یا شل حجابیها ناشی از اعتقادات مردم نیست، بلکه ناشی از امیال آنها است و زنان و مردان ما فطرتا دین مدار هستند و ما باید با اقدامات خود این چراغهای فطرت را روشن کنیم.
وی گفت: برخی از رفتارهای هنجارشکنانه در جامعه به گونهای است که باعث فشار هنجاری در بین افراد میشود و فشار هنجاری هم به معنی همین امر به معروف و نهی از منکر است که میتواند موثر واقع شود.
معاون اجتماعی ناجا تصریح کرد: برخی از ناهنجاریها و فشارهای عصبی در جامعه ریشه در بی حجابیها دارد و ما میتوانیم با کارگروهی آن را درمان کنیم.
انتهای پیام/