به گزار
بنا به اعلام این منبع رژیم صهیونیستی، تل آویو آخرین متحد آمریکاست که از تاثیرات اقتصادی تعرفههای آلومینیوم و فولاد این کشور بی نصیب نخواهد بود و پیش از این تولیدکنندگان این رژیم درباره تاثیرات فاجعهبار این محدودیتها بر صنعت داخلی هشدار دادند.
این روزنامه رژیم صهیونیستی نوشت: اسرائیل نیز در فهرست متحدان آمریکا به جمع کشورهایی از جمله کانادا، مکزیک و کشورهای عضو اتحادیه اروپا پیوست که نتوانستند معافیت تعرفهای 25 درصدی آمریکا بر واردات فولاد و تعرفه 10 درصدی بر واردات آلومینیوم از سوی رئیس جمهور آمریکا را دریافت کنند. آرژانتین، استرالیا، برزیل و کره جنوبی کشورهای هستند که معافیت دایمی در مقابل تعرفههای تجاری ترامپ دریافت کردهاند.
دان کاتا ریواس، مدیر بخش روابط بینالمللی و بازرگانی خارجی انجمن صنایع رژیم صهیونیستی و مقام سابق وزارت دارایی این رژیم در گفتگو با این روزنامه رژیم صهیونیستی اعلام کرد تل آویو نارضایتی خود را در خصوص تعرفههای تجاری بر واردات آلومینیوم و فولاد به مقامات آمریکایی نشان داده است.
کاتا ریواس در گفتگو با دانیل مولانی، نماینده تجاری آمریکا اعلام کرد علیرغم موقعیت ویژه و خاص اسرائیل به عنوان دوست واقعی آمریکا و وجود توافقنامه تجارت آزاد میان دو طرف برای ما بسیار ناامیدکننده است که همانند استرالیا از تعرفه وارداتی آمریکا بر فولاد و آلومینیوم معاف نشدیم.
بنا به گزارش اسپوتنیک صادرات آلومینیوم و فولاد رژیم صهیونیستی به آمریکا در حدود 25 میلیون دلار در سال است. با این حال بنا به اعلام کاتا ریواس تعرفههای آمریکا یک ضربه نابودکننده برای تولیدکنندگان اسرائیلی است و میتواند به صنایع وابسته نیز آسیب برساند.
روابط میان آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال جاری و به دنبال انتقال سفارت این کشور از تل آویو به قدس، علیرغم اعتراضات صورت گرفته از سوی جامعه بینالمللی و از جمله متحدان اروپایی واشنگتن وارد مرحلهی تازهای شد.
رژیم صهیونیستی و آمریکا توافقنامه تجارت آزاد میان خود دارند. در سال 2016 میزان صادرات آمریکا به رژیم صهیونیستی به 18.3 میلیارد دلار رسید. همچنین میزان واردات این کشور از تل آویو در مجموع 28.8 میلیارد دلار اعلام شد که منجر به 9 میلیارد دلار مازاد تجاری به نفع رژیم صهیونیستی شد.
رئیس جمهور آمریکا برنامه سختگیرانه تجاری را به منظور متعادلسازی کسری تجاری جهانی این کشور در پیش گرفته است. میزان کسری تجاری آمریکا در سال 2017 به حدود 566 میلیارد دلار رسید. ترامپ به منظور جبران کسری تجاری آمریکا محدودیتهای تجاری از جمله اعمال تعرفه را در پیش گرفتهه است. تعرفههایی که روابط تجاری آمریکا با کانادا، اتحادیه اروپا، مکزیک، چین و دیگر کشورها را دچار تنش کرده و آنها را به سمت آغاز یک جنگ تجاری سوق داده است.
انتهای پیام/