سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بابا غنوش/ آموزش پخت پیش غذای لذیذ عربی

غذا‌های عربی جزء آن دسته از غذا‌هایی محسوب می‌شود که علاوه بر تنوع گوناگون طعم بی نظیر و همتایی دارند و اکثر افراد نیز ترجیح می‌دهند این نوع غذا‌ها را تست کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بسیاری از افراد که به آشپزی علاقه دارند سعی می‌کنند تا طعم غذا‌های مختلف را که مربوط به کشور‌ها و مناطق گوناگون است را بچشند و لذت این تجربه را به اطرافیان خود نیز هدیه دهند.

غذا‌های عربی جزء آن دسته از غذا‌هایی محسوب می‌شود که علاوه بر تنوع گوناگون طعم بی نظیر و همتایی دارند و اکثر افراد نیز ترجیح می‌دهند این نوع غذا‌ها را تست کنند.

در همین راستا باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا شما را با یک غذا یا پیش غذای مصری آشنا نماید به نام بابا غنوش؛ پس پیشنهاد می‌کنیم با ما همراه باشید.

معرفی بابا غنوش

بابا غنوج یا بابا گانوش یا یا بابا غنوش که به متبل هم معروف است یکی از پیش غذا‌های معروف در خاورمیانه به ویژه یکی از پیش غذا‌های خوشمزه لبنانی است که که به دلیل طعم خوبش در کشور‌های زیادی فراگیر شده است.


بیشتر یاد بگیرید: آموزش پخت کوفته ترکیه‌ ای 


مواد اصلی تشکیل دهتده بابا غنوج بادمجون کبابی و ارده بوده و مانند میرزا قاسمی با بادمجان کبابی تهیه می‌شود.

طرز تهیه بابا غنوش غذای خوشمزه و مشهور مصری

بابا غنوش انواع مختلفی دارد که می‌توانید آن‌ها را تصور کنید، اما سعی کنید طعم پایه آن را حفظ کنید.

بابا غنوش عربی خاور میانه

مواد لازم

سه حبه سیر
۳ عدد بادمجان
۱/۲ قاشق چایخوری زیره سبز (۲ گرم)
۱/ ۲ فنجان تاهینی (۱۲۰ میلی لیتر)
۳ قاشق سوپ خوری آب لیمو (۴۵ میلی لیتر)
۱ / ۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز (۲ گرم)
روغن زیتون
نمک

دستورالعمل

بادمجان را به طور کامل بشویید و آن‌ها را تکه تکه کنید.

سپس آن‌ها را در قابلمه با آب و کمی نمک بجوشانید.

اگر عجله دارید، می‌توانید آن‌ها را بپزید تا پوست آن سیاه شود.


بیشتر یاد بگیرید: طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست و زعفران 


وقتی نرم، شد آن‌ها را بکوبید. اگر آن‌ها را پخته اید، اول پوست آن را بکنید.

بادمجان‌ها را فشار دهید تا برخی از آب آن خارج شود. این کار به رفع هرگونه تلخی کمک خواهد کرد.

حالا زیره سبز، نمک، حبه سیر، و تاهینی را اضافه کنید. تاهینی خمیر کنجد است و در همه انواع غذا‌های خاور میانه به کار می‌رود.

طعم و بافت خوش مزه‌ی دارد.

سپس آب لیمو و فلفل را اضافه و به خوبی مخلوط کنید.

به تدریج روغن زیتون را اضافه وهم بزنید.

در نهایت، اگر دوست دارید چاشنی بیشتری به آن اضافه و سپس میل کنید.

بابا غنوش عربی

بابا غنوش با سیب زمینی

حالا نشان خواهیم داد چگونه با افزودن سیب زمینی به پوره بادمجان، در دستورالعمل قبلی تغییر ایجاد کنید. به بابا غنوش بافت و طعم متفاوتی می‌دهد.

مواد لازم

۲ عدد سیب زمینی
۱ عدد بادمجان
۸ عدد لوبیا سبز
۱ عدد پیاز
۱ / ۴ فنجان پنیر خامه‌ای (۶۰ میلی لیتر)
روغن زیتون
نمک
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل شیرین (۲ گرم)


بیشتر یاد بگیرد: طرز تهیه کوفته‌ی دال عدس به روش ترکیه‌ای + عکس


دستورالعمل

فر را در دمای ۳۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. لوبیا سبز و سیب زمینی را بشویید و پوست کنید سپس با کمی نمک بجوشانید. (اگر دوست دارید بعدا آبگوشت درست کنید، پوست هارا نگه دارید)

زمانی که پخته شد، از آب بیرون آورید و خرد کنید.

پیاز را پوست و خرد کنید؛ و با کمی روغن زیتون در ماهی تابه حرارت دهید و قبل از اینکه قهوه‌ای شوند از روی حرارت بردارید.

حالا بادمجان را پوست بکنید و کلفت خرد کنید.

روی کاغذ روغنی گذاشته و با نمک و فلفل شیرین مزه دار کنید و ۲۵ دقیقه بپزید.

بعد از آن، بادمجان، سیب زمینی، لوبیا سبز و پیاز را مخلوط کنید.

هم چنین پنیر خامه‌ای و نصف فنجان آب را اضافه کنید تا بافت بهتری بدست بیاید.

برای بهبود طعم، از آب پخت سیب زمینی استفاده کنید.


بیشتر یادبگیرید: خوشمزه ترین غذاهای لبنانی +طرز تهیه 


حالا همه چیز را با هم مخلوط کنید تا نرم شود.

تکمیل کردن بابا غنوش

وقتی بابا غنوش آماده شد، آن را بخورید.

آن را به کاسه‌ی دیگر منتقل و با کمی جعفری و یا دانه‌های بو داده تزیین کنید.

نکاتی که در تهیه بابا غنوش باید رعایت کنید:

بابا غنوش جزو غذای ملل - عربی است.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه است.

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه است.

بابا غنوش را می‌توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.