مدیرعامل پخش فرآورده های نفتی افزود: در شرایط فعلی نیز به مشترکان توصیه میشود از کارت خود در جایگاهها استفاده کنند تا مشکلات و معضلات عدم استفاده از کارت همانند اعتراض به کم فروشی یا زیاده فروشی جایگاهها شناسایی و برطرف شود.
وی گفت: در حال حاضر افراد از کارت سوخت جایگاهداران استفاده میکنند که این مسئله مدیریت سوخت در بخش کلان کشور را با مشکل مواجه کرده است.
موسویخواه با اشاره به گردش مالی ۱۰۰ میلیارد تومانی جایگاههای سوخت در تهران گفت: هر چه از شرایط پرداخت نقدی سوخت به سمت الکترونیکی کردن آن، گام برداریم، امنیت نقل و انتقال مالی در این زمینه بیشتر میشود؛ این در حالی است که استفاده از دستگاههای خودپرداز در جایگاه، دشواری هایی به همراه داشت که میتوانست موجب کندی سوختگیری شود.
مدیرعامل پخش فرآورده های نفتی، افزود: با استفاده از کارتخوان های جدید سوخت، روند سوختگیری سریعتر انجام شده و امنیت پرداخت هزینه ها بالا می رود.
موسویخواه، با تأکید براینکه متعهد شدهایم تا پایان سال ۹۸ کل کشور را به این کارتخوان های جدید مجهز کنیم، گفت: تجهیزات کنونی در جایگاههای سوخت فرسوده شده بود که نیازمند بازسازی است و هزینه بالایی را در برمیگرفت؛ این در حالی است که با استفاده از این کارتخوانهای جدید شاهد صرفه جویی ۲۰ میلیارد تومانی در خرید تجهیزات و واردات آن در سال هستیم.
مدیرعامل پخش فرآورده های نفتی، اذعان داشت: احداث این کارتخوانها هیچ هزینهای بر دوش دولت ندارد و بانک عامل در این حوزه هزینههای این کارتخوان ها را برعهده گرفته است.
وی تأکید کرد: این کارتخوانهای جدید به هیچ عنوان قابلیت دستکاری ندارند؛ چرا که تماما الکترونیکی هستند.
انتهای پیام/