جولائی در ادامه افزود: طرحهای ارسالی با حضور مدیر صندوق کارآفرینی کردستان مورد قرار گرفت و در نهایت پنج طرح جهت دریافت تسهیلات اشتغالزایی به صتدوق معرفی شدند.
وی عنوان کرد: این طرحها در بخشهای کارگاه آموزشی خیاطی دختران و زنان بی سرپرست، بوم گردی، تولید البسه و تجهیزات ورزشهای زورخانه ایی و اشتغالزایی اینترنتی (سامانه اجتماعی، تجاری و گردشگری) بود که مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان گفت: موضوعهای مورد حمایت در بخشهای صنایع دستی و گردشگری، فناوری اطلاعات و فناوری (فضای مجازی)، صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی و گلخانههای با مقیاس کوچک، کفش و پوشاک، صنایع خلاق (اسباب بازی، چاپ و نشر، گرافیک، طراحی محصولات، تبلیغات و بازاریابی، موسیقی و هنرهای نمایشی، معماری و گیاهان دارویی)، طرحهای حوزه توسعه صنعت بسته بندی و توسعه واحد بارانداز با هدف ایجاد شبکه فروش محصولات تولیدی روستاها است.
این مقام مسئول به شرایط افراد دریافت تسهیلات اشاره و تصریح کرد: شخص بومی، رعایت بازه سنی ۱۸ تا ۲۹ سال به استثنای مراکز و دفاتر مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده، سمنهای اشتغالزایی آسیبهای اجتماعی، اعضای فعال سازمانهای مردم نهاد دارای مجوز از وزارت ورزش و جوانان، طرحهای کارآفرینی و خلاق جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی، تعاونی ها، شرکتهای سهامی خاص با مدیریت جوانان میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
وی اعلام کرد: طرحهای ارائه شده پائینتر از ۱۰۰ میلیون تومان در کارگروه استانی تصویب خواهد شد و بالاتر از این مبلغ با تأئید وزارت ورزش و جوانان به طرحها تسهیلات پرداخت میشود.
جولایی عنوان کرد: سقف اعتبارات در مرحله نخست ۶۰۰ میلیون بوده است که تا کنون ۴۰۰ میلیون آن به طرحهای پیشنهادی اختصاص یافته است.
وی اظهار کرد: طبق دستورالعمل و تفاهم نامه ۲۰ درصد از کل مبلغ مرحله نخست در اختیار طرحهای ملی در کشور با نظارت وزارت ورزش و جوانان و صندوق کارآفرینی کشور قرار میگیرد.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان در پایان گفت: با ابلاغ اعتبارات اختصاصی از سوی وزارت ورزش و جوانان و صندوق کارآفرینی با اطلاع رسانی قبلی مجددا کارآفرینان و افراد خلاق و نوآور در حوزههای مختلف مورد حمایت قرار میگیرند.
انتهای پیام/ز