وی با تاکید بر اینکه هر چند معتقدیم که معتادین متهاجر مجرم هستند، اما این بدان معنا نیست که سراغ درمان آنها نرویم افزود: آنها هم جزو مردم هستند و باید سراغ به درمان آنها برویم.
معاون قضایی دادستان کل کشور در بخش مواد مخدر با بیان اینکه باید نگرش مردم، جامعه و خانوادهها را نسبت به این مسئله عوض کنیم گفت: تاکید مقام معظم رهبری بر سازماندهی معتادین است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هماهنگی خوبی بین قوه قضائیه، ناجا و سپاه شکل گرفته و با همکاری میتوان مشکلات را حل کرد افزود: نباید شاهد ناهماهنگی بین نهادهای اجرایی باشیم.
عمرانی با بیان اینکه باید تمام اقدامات با هماهنگی و مجوز قوه قضاییه باشد تصریح کرد: هرکس در این نظام کار و خدمت میکند شهید زنده است، چون با بصیرت و روشنبینی عمل میکند.
وی با اشاره به اینکه دشمن درصدد این است که مردم نسبت به مسئولان بدبین شوند افزود: کار رسانه بسیار مهم است و امروز باید به فکر کارهای نو و جدید باشیم.
معاون قضایی دادستان کل کشور در بخش مواد مخدر گفت: حق شهروندی مردم این است که در محیطی امن بچههای خود را وقتی به پارک میبرند با صحنههای خرید و فروش مواد مخدر یا سرنگآلوده مواجه نشوند.
وی با بیان اینکه قوه قضاییه مدعیالعموم است و ما به سراغ دستگاهها میرویم و مطالبهگر هستیم افزود: در بحث پیشگیری خلاءهایی وجود دارد و بعضی دستگاهها همراهی لازم را نمیکنند و باید بیشتر به این مسئله وارد شوند.
عمرانی با اشاره به اینکه نقش آموزش و پرورش بسیار مهم است تصریح کرد: متاسفانه سن اعتیاد در جامعه پایینتر آمده و باید بیشتر به این مسئله اهمیت داده شود.
وی با اشاره به اینکه نهادهای فرهنگی باید بیشتر در این حوزه تلاش کنند گفت: نیاز به روشهای به روز داریم و امروزه روشهای قدیمی دیگر جوابگو نیست تا بتوانیم مواد مخدر را ریشهکن کرده و عوامل آن را زمینگیر کنیم.
انتهای پیام/ز