وی با اشاره به زیرساختهای موجود در شهرکها و نواحی صنعتی اقلید یک و دو، تیمارجان، خنجشت، حسنآباد و سده، تصریح کرد: میتوان در راستای ایجاد اشتغال از ظرفیت این شهرکها استفاده کرد.
فتوحی با اشاره به ۲۹۱ هکتار اراضی که در اختیار شهرکها و نواحی صنعتی شهرستان اقلید قرار دارد عنوان کرد: ۲۱۵ هکتار از این اراضی صنعتی هستند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی اقلید با بیان اینکه تاکنون ۸۰ قرارداد سرمایهگذاری با متقاضیان در شهرکها و نواحی صنعتی اقلید منعقد شده است، گفت: ۲۰ واحد صنعتی با اشتغالزایی ۲۰۰ نفر در این شهرستان در مرحله بهرهبرداری و تولید قرار دارند.
وی کاهش سهم پرداخت نقدی قیمت زمین در شهرکها و نواحی صنعتی سده، اقلید ۲ و حسنآباد به ۵ درصد و افزایش مدت پرداخت اقساط به ۴۸ ماه را ازجمله مشوقهای در نظر گرفتهشده برای استفاده هرچه بیشتر صنعتگران و سرمایهگذاران از ظرفیتهای موجود در این شهرکها خواند و گفت: ۹۰ درصد از اسناد تعهدی سرمایهگذاران در این شهرکها به شرط بهرهبرداری طرح طی برنامه زمانبندی و نیز ایجاد اشتغال بر اساس جواز تأسیس، به آنها بازگردانده میشود.
وی همچنین به کاهش سهم پرداخت نقدی قیمت زمین به ۵ درصد و افزایش مدت پرداخت اقساط به ۴۸ ماه در شهرک صنعتی خنجشت اقلید اشاره کرد و بیان کرد: در این شهرک صنعتی نیز به شرط بهرهبرداری از طرح، طی برنامه زمانبندی و نیز ایجاد اشتغال بر اساس جواز تأسیس تا سقف ۷۰ درصد از اسناد تعهدی سرمایهگذاران و صنعتگران به آنها بازگردانده میشود.
کاهش سهم پرداخت نقدی قیمت زمین به ۱۰ درصد و افزایش مدت پرداخت اقساط از ۳۶ ماه به ۴۲ ماه و بازگرداندن ۵۰ درصد از اسناد تعهدی به شرط بهرهبرداری طی برنامه زمانبندی و نیز ایجاد اشتغال بر اساس جواز تأسیس برای فعالان صنعتی در شهرک صنعتی شماره ۱ اقلید نیز از دیگر مشوقهایی در نظر گرفته شده بود که مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس به آن اشاره کرد و استفاده و بهرهبرداری سرمایهگذاران و صنعتگران از ظرفیت این شهرکها و نواحی صنعتی و مشوقهای اجرایی را خواستار شد.
وی اضافه کرد: متقاضیان در ناحیه صنعتی تیمارجان نیز با پرداخت ۳۰ درصد از مبلغ حق انتفاع بصورت نقدی و باقیمانده در اقساط ۳۰ ماهه میتوانند نسبت به سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال و تولید اقدام کنند.
انتهای پیام/ر