وی در ادامه تصریح کرد: اعضای هیئت امنای صندوق اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران شامل وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزیر دفاع و همچنین وزیر اقتصاد است و خدماتی که توسط این صندوق ارائه میشود، والدین شهدا، فرزندان و همسر شهدا را در برمیگیرد.
مدیر عامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: جانبازان و فرزندان آنها با هر درصدی از جانبازی میتوانند از تسهیلات صندوق اشتغال و کارآفرینی بنیاد بهرهمند شوند و این خدمات آزادگان و فرزندان آنها را نیز شامل میشود.
ریاحی در ادامه تاکید کرد: در تلاش هستیم که شرایطی پیش آید تا افراد درجه یک خانواده شهدا، جانبازان و آزادگان مثل خواهر و برادر آنها نیز بتوانند از خدمات و تسهیلات صندوق اشتغال و کار آفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران استفاده کنند و امیدواریم این موضوع به زودی به اساس نامه قانون جامع خدمات ایثارگری اضافه شود.
وی همچنین به تشریح خدمات ارائه شده صندوق اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال گذشته پرداخت و گفت: در سال 96 بیش از 6 هزار فرصت شغلی برای جامعه ایثارگری ایجاد شد و مبلغ 157 میلیارد تومان نیز به موضوع اعطای وام اشتغال اختصاص داده شد.
مدیر عامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران یادآور شد: حداقل مبلغ وام پرداختی اشتغال به متقاضیان 20 میلیون تومان و حداکثر آن 200 میلیون تومان است و وامهای اعطا شده 30 میلیون تومانی با کارمزد 4 درصد به جامعه ایثارگری اعطا میشود.
ریاحی همچنین تصریح کرد: در حال حاضر چند بانک متفاوت به اعطای وام 200 میلیون تومانی به متقاضیان جامعه ایثارگری اقدام میکنند و کارمزدهای 10 تا 15 درصدی را برای این مبلغ در نظر میگیرند و در صدد هستیم تا در سال جدید با بانکهایی قرارداد منعقد کنیم که وام 200 میلیون تومانی را با کارمزد 8 درصدی ارائه کنند.
وی اضافه کرد: ارتقاء و ایجاد تسهیل بیشتر در خدماتی که به جامعه ایثارگری ارائه میشود، از جمله اهدافی است که صندوق اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران دنبال میکند.
مدیر عامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: سعی بنیاد بر این است که وامهای اشتغال آفرینی، به صورت قرض الحسنه به جامعه ایثارگری ارائه شود و کارمزد این وامها را تا حد امکان کاهش خواهیم داد.
انتهای پیام/