وی با بیان اینکه برای حل مشکلات بی آبی در دشتستان ۲ جلسه با معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور تشکیل شده گفت: حفاری ۱۰ حلقه چاه در دشتستان مصوب شد که دستگاههای حفار در حال تحقق این مهم هستند، ولی این پروژه جوابگوی برنامه کوتاه مدت در حل بحران آب دشتستان نیست.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی افزود: از عملیات حفاری ۱۰ حلقه چاه در دشتستان بیش از ۲۰ روز میگذرد که تاثیری در کاهش تنش آبی دشتستان تاکنون نداشته است.
سعادت با بیان اینکه وزیر نیرو در حل مشکل آب دشتستان تعلل کرده است گفت: تامین آب که مایع حیات است و مانند دیگر مایحتاج نیست که باید در کوتاهترین زمان مشکلات این عرصه برطرف شود.
وی، با بیان اینکه منبع تامین آب دشتستان خط آبرسانی کازرون است گفت: تنها را عبور از بحران کمآبی در دشتستان اجرایی شدن تعهدات منعقد شده با مسئولان استان فارس و کازرون است.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خشکسالی یکباره ایجاد نشده و مربوط به چند سال گذشته است تاکید کرد: باید مسئولان وزارت نیرو از قبل تدبیری برای حل مشکلات دشتستان به صورت اساسی ارائه میکردند و این نشان از تعلل وزیر نیرو در این عرصه است.
وی با تاکید بر حل بحران کمآبی دشتستان گفت: استاندار فارس و فرماندار کازرون برای انتقال آب از کازرون به دشتستان تفاهمنامهای منعقد و امضاء کردند که باید عملیاتی شود.
سعادت با بیان اینکه مشکلات تامین آب دشتستان قبل از امنیتی شدن باید برطرف شود گفت: استاندار فارس و فرماندار کازرون به تعهداتی که برای افزایش میزان از رودخانه شاهپور کازرون دادهاند باید عمل کنند تا تنش کمآبی در شهرها و روستاهای دشتستان برطرف شود.
وی با بیان اینکه مشکلات تامین آب دشتستان با شدت گرفتن گرما افزایش مییابد گفت: انتقال آب از رودخانه همجوار برازجان برای آب غیر شرب و افزایش ظرفیت آب از خط آبرسانی کوثر از راهکارهای کوتاه مدت در حل مشکل آب دشتستان است.
انتهای پیام/م