عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، افزود: سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان بازرسی وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان بازرسی کل کشور می تواند بر چگونگی تخصیص این ارزها نظارت کند.
وی با بیان اینکه صاحبان تعدادی از شرکت هایی که اخیرا قطعات خودرو وارد کشور کرده اند همسر و دختر برخی وزرا و ژن های خوب هستند، ادامه داد: یکی از کارهای جدیدی که اخیرا توسط این افراد انجام شده ادغام سه شرکت با یکدیگر و ثبت شرکت جدید است تا اسامی این افراد ثبت نشود.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: این شرکت ها حدود 4 تا 5 دست می چرخد و افراد زیادی سهامدار می شوند، لذا در نهایت شرکتی تشکیل می شود که سخت بتوان سهامداران و هیئت مدیره این شرکت ها را شناسایی کرد.
سوءاستفاده از کارمندان برای فعالیت های تجاری
وی با بیان اینکه برخی از آقایان اخیرا کارمندان خود را وارد این موضوع کرده و از آنها چک سفید امضاء گرفته اند، افزود: فعالیت های تجاری آقایان توسط این کارمندان انجام می شود تا اسامی وزرا و معاونان وزرا منتشر نشود.
قاضی پور ادامه داد: با ارزی که وزارت صنعت، معدن و تجارت برای واردات قطعات خودرو گرفته ایران خودرو و سایپا می توانند خودرو با قیمت یک بیستم تولید کنند.
وی با بیان اینکه آقایان اعتقادی به تولید داخل ندارند، اظهار داشت: خرید خارجی برای آقایان پورسانت داشته و ثبت نام فرزندان آنها در خارج از کشور را تضمین می کند و از این طریق برای خود، همسران و فرزندانشان تابعیت می گیرند، در حالی که مملکت را برای منافع خود می فروشند
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: باید مشخص شود 780 میلیون دلار قطعات خودروی وارداتی کجا رفته است و این قطعات به قیمت دلار 8 هزار تومانی یا 4 هزار و 200 تومانی فروخته شده است؟، لذا وزارت صنعت باید اسامی مونتازکاران ارز بگیر دولتی را منتشر کند.
منبع:خانه ملت
انتهای پیام/
چه خبرهایی رو باید شاهد باشیم