در دنیای امروزی انسانها به شدت به پول وابسته بوده و به نظر میرسد که هر چیزی را میتوان با پول بدست آورد. شاید پول برای شما عشق واقعی را به همراه نداشته باشد، اما امنیت و ثبات در زندگی را بدون شک به شما هدیه خواهد داد. پول ابزار زندگی است و همه به نحوی رویایی پولدار شدن را در سر خود دارند. در دنیای امروزی مردان و زنانی پیدا میشوند که میلیاردها دلار ثروت دارند و هر یک این ثروت عظیم را از راهی بدست آورده اند. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ثروتمندترین میلیاردرهای جهان در سال ۲۰۱۸ آشنا کنیم.
آلیسیا والتون: ۴۶ میلیارد دلار
والمارت بدون شک یکی از بزرگترین فروشگاههای زنجیرهای در سراسر جهان است. آلیس والتون وارث ثروث خانواده والمارت و فروشگاههای بزرگ آن در سراسر جهان میباشد. وی دختر موسس این فروشگاه ها، سم والتون، بوده و در حال حاضر ثروتمندترین زن جهان محسوب میشود. والتون به آثار هنری علاقه فراوانی دارد و اولین اثر هنری را در سن ۱۰ سالگی خریداری کرد. این اثر هنری یک تابلو نقاشی الهام گرفته از تابلوی «عریان آبی» اثر پیکاسو بود که آن را از یکی از فروشگاههای پدرش خریداری کرد.
راب والتون: ۴۶.۲ میلیارد دلار
راب والتون با نام کامل ساموئل رابسون والتون بزرگترین پسر هلن و سم والتون، موسس والمارت است. والتون از سال ۱۹۹۲ تا ۲۰۱۵ مدیر عامل فروشگاههای خرده فروشی والمارت بود و امروز از دوران بازنشستگی اش لذت میبرد. او در دانشگاه کلمبیا درس خوانده و مدرکش را در رشته حقوق دریافت کرده است. وی بعدها به عنوان معاون مدیر عامل والمارت انتخاب شده و بعد از پدرش ریاست این مجموعه بزرگ را تا ۳ سال پیش بر عهده داشت.
جیم والتون: ۴۶.۴ میلیارد دلار
جیم والتون نیز از خانواده بزرگ و ثروتمند والتون است. در سپتامبر ۲۰۰۵، والتون جای برادرش جان را پس از مرگ او گرفت و به عضویت هیئت مدیره والمارت و بخش برنامه ریزی استراتژیک و کمیته مالی آن درآمد. جیم والتون قبل از پیوستن به والمارت، مدیرعامل آروست بانک بود و البته ریاست یک روزنامه را نیز بر عهده داشت که پدرش در گذشته امتیاز آن را خریداری کرده بود. وی همراه با خانواده اش بیش از ۲ میلیارد دلار صرف کمکهای خیریه کرده اند.
سرگئی برین: ۴۷.۵ میلیارد دلار
سرگئی برین یک میلیاردر ۴۴ ساله است که در روسیه بدنیا آمده است و اکنون یک مهندس کامپیوتر، فعال و کارآفرین شناخته شده در حوزه اینترنت به شمار میآید. وی با کمک لری پیج، کمپانی بزرگ گوگل را بنیان نهاد و اکنون نیز ریاست کمپانی آلفابت که کمپانی مادر گوگل است در اختیار وی قرار دارد. برین زمانی که تنها ۶ سال داشت همراه با خانواده اش به ایالات متحده مهاجرت کرد. وی بعدها در دانشگاه کالج پارک مریلند فارغ التحصیل شده و راه پدر و پدربزرگش را در زمینه تحصیل ریاضیات و علوم کامپیوتر ادامه داد. برین بعدها مدرک دکترای خود را در رشته علوم کامپیوتر از دانشگاه استنفورد دریافت کرد و همانجا بود که با لری پیج آشنا شده و زندگی اش با این آشنایی برای همیشه تغییر کرد.
لری پیج: ۴۸.۸ میلیارد دلار
لارنس ادوارد پیج که دنیا او را با نام لری پیج میشناسد، همراه با سرگئی برین کمپانی گوگل را تاسیس کرد و اکنون نیز مدیرعامل کمپانی آلفابت میباشد. پیج در کمپانی تسلا موتورز نیز سهام دار بوده و در زمینه تکنولوژی اانرژیهای تجدید پذیر و خودروهای هیبریدی و دیگر حوزههای انرژی سرمایه گذری میکند.
مایکل بلومبرگ: ۵۰ میلیارد دلار
مایکل بلومبرگ یک فعال اقتصادی، نویسنده، سیاستمدار، مهندس و فعال اجتماعی آمریکایی است که موسس، مالک و مدیر عامل کمپانی سرمایه گذاری بین المللی بلومبرگ ال پی نیز میباشد. بلومبرگ کار خود را در زمینه دلالی اقتصادی آغاز کرده و سپس در سال ۱۹۸۱ کمپانی خود را راه اندازی کرد که اکنون یکی از غولهای رسانههای و اقتصادی جهان به شمار میآید. وی به میلیاردرهایی پیوسته که میخواهند تا پیش از مرگ، بیش از نیمی از ثروت خود را در راه کارهای انساندوستانه هزینه نمایند.
لری الیسون: ۵۸.۵ میلیارد دلار
لری الیسون موسس، مدیر اجرایی و رییس بخش تکنولوژی کمپانی اوراکل است. وی در نیویورک بدنیا آمده، اما در شیکاگو بزرگ شده است. وی هم در دانشگاه ایلینوی و هم دانشگاه شیکاگو درس خوانده و بعد از فارغ التحصیلی در سال ۱۹۶۶ به کالیفرنیا نقل مکان کرد. الیسون در اوایل دهه ۱۹۷۰ در کمپانی امپکس کار میکرد که بعدها به تاسیس کمپانی اوراکل منجر شد. وی تاکنون بیش از ۱ درصد از ثروت خود را بخشیده و به میلیاردرهایی پیوسته که میخواهند نیمی از ثروت خود را در این راه هزینه کنند.
دیوید کوک: ۶۰ میلیارد دلار
دیوید کوک یک میلیاردر آمریکایی است که در سال ۱۹۷۰ به کسب و کار خانوادکی در صنایع کوک پیوست. این کمپانی دومین شرکت بزرگ خصوصی در ایالات متحده به شمار میآید. وی در سال ۱۹۷۹ به ریاست بخشی مهندسی این کمپانی منصوب شده و در نهایت در سال ۱۹۸۳ همراه با برادر بزرگترش، چارلز، به مالک این کمپانی بزرگ تبدیل شد. کوک تا سال ۲۰۱۸ به عنوان معاون اجرایی رییس این کمپانی فعالیت کرده و در نهایت به دلیل مشکلات جسمانی بازنشسته شد. وی یک سیاستمدار بوده و حتی از طرف حزب آزادی خواه ایالات متحده برای منصب معاونت رییس جمهوری کشور نیز کاندید شد.
چارلز کوک: ۶۰ میلیارد دلار
چارلز کوک مالک، رییس هیئت مدیره و مدیر اجرایی ارشد صنایع کوک است. وی و برادرش با هم ۴۲ درصد از سهام این غول اقتصادی را در دست دارند. این دو ثروتشان را از پدرشان به ارث برده و در راه افزایش ثروت و توسعه کمپانی پدرشان تلاش کرده اند. این کمپانی ابتدا تنها در حوزه تصفیه نفت و مواد شیمایی فعالیت داشت، اما امروزه وارد حوزه صنایع و تجهیزات کنترل آلودگی نیز شده است و در کنار آن بر روی تحقیق در زمینه فیبرها و پلیمرها، مواد معدنی، کود و تجارت و نقل و انتقال کالا نیز متمرکز شده اند.
کارلوس سلیم: ۶۷.۱ میلیارد دلار
کارلوس سلیم یک غول اقتصادی مکزیکی است که در سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ از سوی مجله فوربس به عنوان ثروتمندترین مرد جهان تعیین شد. وی مالک هولدینگ بزرگ گروپو کارسو است که شرکتهایی را در زمینه آموزش، بهداشت، صنایع تولیدی، تکنولوژی، حمل ونقل، انرژی، رسانه، املاک، سرگرمی، خرده فروشی، ورزش و خدمات تجاری شامل میشود. وی بیش از ۴۰ درصد بورس مکزیک را در اختیار دارد و ثروت او ۶ درصد از تولید ناخالص داخلی مکزیک را شامل میشود.
آمانسیو اورتگا: ۷۰ میلیارد دلار
آمانسیو اورتگا یک میلیاردر اسپانیایی و موسس گروه مدلینگ ایندیتکس میباشد. این کمپانی در واقع مالک برند زارا بوده که یکی از بزرگترین برندهای لباس و اکسسوری در جهان است. اورتگا نزدیک به ۶۰ درصد سهام ایندیتکس را در اختیار داشته و بیش از ۹۲.۰۰۰ کارمند در سراسر جهان برای او کار میکنند. وی بسیار متواضع بوده و زندگی سادهای دارد. تا سال ۱۹۹۹ هیچ عکسی از وی منتشر نشده بود و یکی از عادات جالب او این است که از پوشیدن کراوات خودداری میکند.
برنارد آرنو: ۷۲ میلیارد دلار
برنارد آرنو یک تاجر، کلکسیون دار و سرمایه گذار فرانسوی است که مدیرعامل و رییس هیئت مدیره کمپانی LVMH بوده که بزرگترین کمپای تولید کننده کالاهای لوکس در جهان میباشد. این کمپانی در سال ۱۹۸۷ از تلفیق دو کمپانی کوچکتر شکل گرفت. کریستین دیور یکی از شرکتهای اصلی این هولدینگ بزرگ است و آرنو بخش عمده سهام این کمپانی را در اختیار دارد.
وارن بافت: ۸۴ میلیارد دلار
وارن بافت یک تاجر، سرمایه گذار و فعال خیریه آمریکایی است که ریاست و مدیرعاملی کمپانی بزرگ برکشایر هاثاوی را در اختیار دارد. وی یکی از موفقترین سرمایه گذاران جهان و یکی از ثروتمندترین مردان روی کره زمین است. وی در زمینه سرمایه گذاری بسیار زیرک بوده و در کارهای خیریه و امور سیاسی نیز به شدت فعال است.
بیشتر بخوانید:10 ثروتمند برتر جهان چه خودروهایی سوار میشوند؟
بیل گیتس: ۹۰ میلیارد دلار
بیل گیتس یکی از شناخته شدهترین اسامی در دنیای امروزی است که به عنوان یک سرمایه گذار، نویسنده، فعال امور خیریه و البته موسس کمپانی مایکروسافت شناخته میشود و تا سال ۲۰۱۴ بیشترین سهام این کمپانی را در اختیار داشت. وی در سال ۱۹۷۵ همراه با پل آلن این کمپانی را تاسیس کرد و در سال ۲۰۰۶ اعلام کرد که تنها به صورت پاره وقت در کمپانی خود فعالیت خواهد کرد. گیتس همراه با همسرش در زمینه کارهای خیریه و بشردوستانه بسیار فعال است.
جف بیزوس: ۱۱۲ میلیارد دلار
جف بیزوس (بزوس) یک کارآفرین و سرمایه گذار حوزه تکنولوژی اهل ایالات متحده است که موسس و مدیرعامل کمپانی بزرگ آمازون نیز میباشد. این کمپانی بزرگترین خرده فروش آنلاین جهان است. بیزوس در نیومکزیکو بدنیا آمده و از همان کودکی فردی باهوش و بااستعداد بود و در سال ۱۹۸۶ در رشته علوم کامپیوتر و مهندی الکترونیک از دانشگاه پرینستون فارغ التحصیل شد. او کار خود در وال استریت را از سال ۱۹۸۶ شروع کرد و در سال ۱۹۹۴ کمپانی آمازون را به عنوان یک کتابفروشی آنلاین تاسیس نمود که حوزه فعالیت خود را رفته رفته به کالاهای دیگر نیز توسعه داد.
منبع:برترین ها
انتهای پیام/