وی با بیان اینکه بسیاری از دانشکدههای دامپزشکی جهان، حیوانات را برای تشریح در شرایط فیکس قرار میدهند، گفت: در دانشکدههای دامپزشکی سراسر دنیا، حیوانات را در شرایط بیدردی و یا فیکسیشن میکشند و آنها را ثابت میکنند تا دانشجویان بتوانند روی آنها عملیات تشریح را انجام دهند.
محبی در ادامه افزود: دانشجویان دانشکده دامپزشکی مانند دانشجویان پزشکی باید بر روی جسد حیوانات کار کنند، این در صورتی است که دانشجویان پزشکی تشریح جسد انسان را در شرایط بیدردی خارجی انجام میدهند، اما دانشجویان دامپزشکی تشریح جسد را در شرایط بیدردی داخلی انجام میدهند که این در تمام دانشکدههای جهان اتفاق میافتد.
وی با اشاره به اینکه وظیفه تمام دانشکدههای دامپزشکی تامین بهداشت دام و انسان است، گفت: دانشجویان دامپزشکی باید به بدن دامها شناخت داشته باشند و باید کار تشریح انجام شود،چراکه راه دیگری برای شناخت بدن حیوانات در دنیا وجود ندارد.
رئیس انجمن دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه در بسیاری از دانشکدهها از حیوانات معلول برای تشریح استفاده میشود، تصریح کرد: بسیاری از دانشکدهها به علت نداشتن درمانگاه کار تشریح را بر روی حیوانات سالم هم انجام میدهند.
وی افزود: در کشور بر عملکرد دانشکدههای دامپزشکی و آزمایشگاههای آنها در بخش بالینی هیچ نظارتی نمیشود.
محبی با بیان اینکه طی سالهای گذشته لایحه حمایت از حیوانات مورد بی توجهی مجلسیها قرار گرفته است، گفت: قانونگذاران کشور هیچ دغدغهای برای حمایت از حقوق حیوانات ندارند و هنوز لایحه حمایت از حیوانات در مجلس به تصویب نرسیده است.
وی در پایان با بیان اینکه از لایحه حمایت از حیوانات حمایت میکنم، تصریح کرد: لایحه حمایت از حیوانات، یک لایحه تک بعدی است و باید بیشتر بررسی شود و زودتر به تصویب برسد.
انتهای پیام/