وی، کاهش بارش باران را سبب کاهش سفرههای آب زیرزمینی و میزان آب در طرحهای آبخیزداری دانست و افزود: پدیده خشکسالی در فعالیت عرصه منابع طبیعی از جمله فعالیت عشایری نقش مهمی داشته است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر به خشکسالی در مراتع استان بوشهر پرداخت و بیان کرد: خشکسالی بیش از یکمیلیون هکتار مراتع استان بوشهر در خشکترین وضعیت و در معرض نابودی قرار داده است.
مهاجری، با بیان اینکه با توجه به شرایط اقلیمی درماههای آینده اثرات خشکسالی در مراتع بیشتر میشود تصریح کرد: با توجه به کمی بارش در سال زراعی جاری برخلاف سال قبل احتمال گرمای شدید و فشار مضاعف روی پوشش گیاهی وبوتهای در مراتع استان وجود دارد.
وی مراتع استان بوشهر را ۵۵ درصد مساحت استان دانست و گفت: در فصل تابستان علفهای مراتع به صورت کامل خشک و گیاهان مرتعی نیز قابل اشتعال است که نسبت به هرگونه بی احتیاطی و یا کوچکترین جرقه آتش در مراتع هشدار داده میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر سطح مساحت جنگلی استان را ۲۲۷ هزار و ۲۱۵ هکتار دانست و خاطر نشان کرد: از مساحت جنگلی استان ۱۵ هزار و ۸۱۶ هکتار آن جنگلهای دست کاشت است.
مهاجری با اشاره به اینکه استان بوشهر دهمین سال خشکسالی را پشت سر میگذارد گفت: اکنون این استان دهمین سال خشک خود را پشت سر میگذارد و کاهش بارندگیها، اثرات زیان باری در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری دارد.
انتهای پیام/م