به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
همدان؛ یعقوب محمدی فر،رئیس دانشگاه بوعلی سینا ظهر امروز در نشست خبری در دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت:
دانشگاه دی هشت (D8) دانشگاهی بین المللی است که مجوزش از بین هشت کشور اسلامی اندونزی، مالزی، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، مصر و نیجریه به ایران اعطا شده است.
وی افزود: مجمع دی هشت در تازه ترین اجماعش اساسنامه این دانشگاه را به تصویب رسانده و از اول مهرماه
دانشجو می پذیرد.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه هم اکنون بیش از 200 دانشجو خارجی در مقاطع مختلف در این دانشگاه تحصیل می کنند، ادامه داد: پذیرش دانشجویان دی هشت در این مرکز علمی می تواند نام دانشگاه بوعلی سینا را جهانی کند.
محمدی فر به درخشش این دانشگاه در عرصه های مختلف علمی اشاره و خاطرنشان کرد: راه اندازی 6 شرکت دانش بنیان، پذیرش 10 دانشجوی پسا دکترا، تاسیس سیزدهمین مرکز رشد کشور همراه با استقرار 30 واحد در زیرمجموعه این مرکز علمی، راه اندازی 2 مرکز شتاب دهنده پیوند دانشگاه و صنعت، از جمله طرح های موفق مسئولان این دانشگاه است.
وی درخصوص ایجاد مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان در دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: این دانشگاه از ۲۵ کشور دنیا دانشجوی خارجی دارد با فعالیت این بخش تعداد دانشجویان خارجی بسیار افزیش می یابد.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا ادامه داد:
دانشگاه بوعلی سینا با دانشگاه های شاخص ترکیه، تونس، کانادا، ایتالیا، سربستان، اتریش، روسیه، آلمان، لهستان، عراق و چند کشور دیگر با هم تبادل دانش و پژوهش داشته و تا کنون نتایج خوبی برای هر دو طرف حاصل شده است.
محمدی فر با بیان اینکه هم اکنون 12 هزار دانشجو در 13 دانشکده این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند گفت: مجوز 6 رشته جدید در سالجاری دریافت، که با اضافه شدن این تعداد رشته جمع گرایش دایر در دانشگاه به 317 رشته میرسد.
وی افرود:حقوق بین الملل و ایران شناسی ، سنجش از راه دور و صنایع غذایی از جمله این رشته ها در مقطع کارشناسی هستند و رشته های فلسفه، نهج البلاغه، راه آهن و مبل و منبت در انتظار دریافت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به اینکه استان همدان ساختار غیرصنعتی دارد بنابراین قراردادهای صنعتی این دانشگاه با استانها و شهرهای مختلف است، ادامه داد: این دانشگاه با مراکز دفاعی نیز پروژه های تحقیقاتی انجام میدهد.
وی گفت: در حال حاضر میزان قراردادهای صنعتی این دانشگاه ۲ میلیارد تومان است که در آینده با همت هیئت علمی و دانشجویان این میزان، افزایش می یابد.
محمدی فر با بیان اینکه دانشگاه بوعلی در سالجاری به عنوان آزمونه (پایلوت) طرح 'دانشگاه عاری از دخانیات' در کشور برگزیده شده است، افزود: به دلیل حفظ و حراست از محیط زیست به این دانشگاه لقب دانشگاه سبز را داده اند .
رئیس دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه در حال حاضر مسئولین دانشگاهها بیشتر به فعالیت های خوابگاه داری و رستوران داری مشغول هستند، گفت:راه حل کار جداشدن سیستم خوابگاهی و تغذیه دانشجو از سیستم آموزشی و واگذاری آن به سازمان و نهادی دیگر است.
شرایط پذیرش دانشجویان مشغول به تحصیل در خارج از کشور برای انتقال به این دانشگاه چگونه است؟؟